Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Förlåt mig kära blogg

Av Bitch - 14 september 2008 22:20


Förlåt mig kära blogg för att jag inte orkat logga in och blogga men det har vart helt crazy dom senaste dagarna. Hela fredagen va helt galet bizzy först med att fixa iordning presenten till brudparet ( ett fotoalbum jag gjorde själv. dom vart otroligt glada =) ) och sedan ett blomarragemang jag gjorde till dom.Sedan måste man ju på med fina klänningen och jag valde en klänning från La redoute med en beige virkat sjal över axlarna och svarta stövlar med höga klackar, lyckat val tydligen för folk tyckte jag va så fin. Min honeybun va också väldigt fiin =)

Jag skyndade mig och gjorde en förstoring på en av bilderna och trots att jag hade ont om tid så vart det lyckat, Phuu säger jag för vad jag va nervös


Brudgummens pappa slutade nästan aldrig att ösa berömm över mig och jag vart väldigt rörd måste jag säga ojojoj..

MEN sen va ju det här med alkohol :-s Vojne som det skålades till höger och vänster och hur tror ni det slutade då hahaha... jojo en nästan heldag till sängs igår *skäms* men å andra sidan så är det inte så ofta jag dricker nått så det må väl va hänt.


Idag har jag mest tagit det lungt och myst med min honeybun, ja jo vi gick nån timme inne på Liseberg också. Vann gjorde vi med stoora chockladkakor *mums*


Vi hörs imorgon

Tjing tjing och godnatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se