Hacked.

Direktlänk till inlägg 18 september 2008

Dagens bravader

Av Bitch - 18 september 2008 22:18

Godkväll !

 

Idag började dagen tidigt, tänkte att det va lika bra att kliva upp fast jag egentligen kunnat sova ett tag till. Men jag hade en massa bilder som måste jobbas på och sedan efter det eller medans egentligen så gjorde jag egen kalops mums mums. Att göra kalops tar ju sin lilla tid

Men å andra sidan så gör iaf inte jag det så ofta *L* .

 

Sedan tog jag spårvagnen ner på stan och gick en runda runt på stan och kikade in höstens mode, och jag måste säga att jag verkligen gillar det gråa och plommon lila som gäller nu. Så jag ska köpa gråa byxor och en lila/plommon blustopp imorgon .Väldigt snyggt höstmode.

 

Idag vart det inhandlat lite smågrejjor på Lagerhouse , en väldigt roligt butik som har en massa roliga ljus & blommor etc. 2 par vantar köpte jag också inne på Lindex gråa + lila såklart he he , lika bra för vare sig  vi vill det eller inte så kommer kylan L jag har känt att kvällarna inte längre är så sköna.

 

Jag stannade till vid ett bageri och köpte en god kladdkaka och sedan lite vaniljsvisp till det MUUMS MUUMS igen då fniss. Idag va det dags att bli firad av min honeybuns pappa och hand Fru, ingen dum present fick jag heller. Jag fick 50 £ som jag kan spendera i London och det tror jag inte blir några problem . Va snälla dom är med mig tycker jag , så goa J .

 

Snart blir det dags att lägga sig för imorgon ska jag sitta i bilen hela dagen igen då , då det är dags att fara hemåt. På lördag är det dags att blir firad igen med då av min familj, det blir ett restaurang besök på en asiatisk restaurang mums mums !

 

Vi hörs imorgon igen ,, hoppas jag hihi

 

Tjing tjing och god natt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se