Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Shoppinglördag YEAH

Av Bitch - 20 september 2008 15:32

Hej hej alla glada !

Igår va det att packa och sen sticka ner på stan för sista shoppingen för sedan va det bara att sitta i bilen resten av dagen OCH kvällen. Kom fram vid halv 12 ca och då va vi båda dötrötta. Gick direkt och lag oss .


Idag efter vi vaknade så åt vi frukost och sen kikade igenom alla mail osv, sen tog vi en rundtur runt gården hemma för att kolla vad som behöver göras och det hade såklart som jag misstänkte fallit ner en massa äpplen som vi fick ta reda på.Efter det åkte vi ner på stan och lämnade tillbaka en sjukt snygg skjorta jag hade hittat inne på Hm till min honeybun. Men TUR att dressman finns för där finns alla möjliga stl och kläder sitter mycket bättre tycker han. Vi hittade en precis lika snygga Lila skjorta där inne som han köpte.

Lunchen efter det bestod av kebab och sallad- ja vissa av oss ska ju vara onyttiga och köpte kebabtallrik med pommes hihi .


Nu ska vi snart fixa oss för att träffa lite familj på en mycket trevlig

Asiatisk restaurang.

Vi hörs lite senare

Tjing

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se