Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Trivilal pursuite & middag

Av Bitch - 21 september 2008 18:33

Hej hej


Lördags kvällen vart lyckad tycker jag, lugn men bra ändå.Vi började med att gå på middag ute på en asiatikst restaurang och jag valde biff med wokade grönsaker och det va sååå gott. Det va andra av oss som valde HOT HOT kryddning så det nästan slog lågor ur munnen ha ha , jagsmakade lite och jag tyckte att tungan nästan domnade bort - nä isch sånt kan inte jag äta. Efterrätten bestog av friterad banan med glass och en kaffedrink med Baleys ohh va det är gottit .


Efter det åkte vi hem till mig och spelade ett 20 år gammal Trivial pursuite och det va INTE det lättaste eftersom det va sååå gammalt men roligt ändå. Å vilka vann då undrar ni kanske . Yours truly samt min honeybun som va i samma lag vann YAAAAY he he . Han är verkligen mitt lilla geni han min honeybun. Vi hörs

Tjing

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se