Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Ålder och sånt

Av Bitch - 22 september 2008 22:19

Godkväll


Usch i veckan är min riktiga födelsedag, jag har visseligen blitt firad lite förskott då jag va bortrest men nu börjar jag närma mig och jag tycker INTE om det . Varför ska man åldras ?? varför måste kroppen ändras med åren ?? jag känner mig som när jag va 25 typ men det syns när man kollar sig i spegeln att så är inte fallet .usch * ångest*

När jag va typ 15 trodde man att när man fyllt 30 skulle man ha familj osv men nu när man har fyllt det så har den bilden ändrats, för det gör den nog för dom flesta skulle jag tro. En 15 åring tycker nog att dom över 30 är gammla *L* eller ?? .

Nu är det snart dags att lägga sig . Imorgon är det en ny dag trots allt .

Jag måste fortsätta klippa min gräsmatta med det blöta svårklippta gräset och rensa bort resterna av sommaren från trädgårdslanden . usch  men men  trots allt så kommer det ju att komma en ny vår och då kommer jag at tacka mig själv för att jag tagit reda på allt sånt nu, då slipper jag det sen


Godnatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se