Hacked.

Alla inlägg under september 2008

Av Bitch - 27 september 2008 19:49

Hejsan


Jag hittade denna önskar från Titan television och nu har ni som planerar bröllop chansen kika här så kan ni läsa mera om detta !!


Lycka till

Av Bitch - 27 september 2008 12:52

Jag måste gå in och tipsa er tjejjer om ett roligt ställe kolla här . det handlar om en Ö där man träffas och mår bra tillsammans och det vill vi ju eller hur =)

Av Bitch - 27 september 2008 09:44


ingen sol idag heller och jag antar efter att ha läst väder rapportern igår att nu är det adjöss med solen på ett tag, himla trist. Jag som blir så höstdeppig och skulle verkligen behöva ha lite sol för att må bra , nåja bara att vänja sig antar jag . Det skulle blåsa kraftigt senare idag och morgon också har dom sagt dom kloka tv-väder gubbarna .

Ikväll ska jag kolla på Lena ph show, det får ni inte missa , jag tycker hon är så bra och rolig. humor behövs eller hur ?

Annars blir det nytt ikea besök idag eftersom jag köpte fel lampor sist.

Jag har gått och blitt Buzzdor också så snart får jag testa prylar alldeles gratis, fy fan va kul :-d och rapporten om det kommer jag givetvis att blogga om

Vi hörs

Tjing

Av Bitch - 26 september 2008 19:12


Nu har jag vart på stan med mina syskonbarn och växlat pengar så nu är det bara att invänta dagen D he he

Jag fikade efter det och det va såå trevlig , en sån mysig stund. Åh vad jag älskar sånt . Jag testade kaffe latte med vit chokladsmak men inte va det sån större skillnad motför vanlig latte , bara 5 spänn dyrare ha ha .


Nu önskar jag er alla en trevlig fredag :-d


Cu

Av Bitch - 26 september 2008 11:32

Hej


Ja idag får vi inte njuta av den gula varma fläcken på himlen som kallas sol,den lyyser med sin frånvaro.Lös med sin frånvaro det gjorde BÅDE min pappa och min bror igår då jag fyllde år och jag tycker det är så satans dåligt av dem att inte ens lyfta luren och säga grattis, menar hur djävla svårt kan det vara ??

Jag gjorde iaf en good paj  med vaniljvisp som tog slut i ett nafs hihi så den vart lyckad, lite glass blev det också.

Presenter fick jag =) 4 st trisslotter som tyvärr inte gav mera vinst än 50 spänn som blev inbytta till 10:a lotter heeelt utan vinst :( .

Duk, ljusfat och några svarta ljus fick jag jättefina som nu pryder mitt vardagsrumsbord.

Idag åkte min honeybun till Danmark på kalas som han blev bjuden på och det va meningen att jag skulle följa med till det där lyxhuset där borta men det vart för struligt ett tag så jag lessna och lag ner hela skiten och nu får jag ta den smällen :( well shit happens

Idag ska jag träffa *Bart* och *Lisa*  på eftermiddagen för att växla lite pund som vi kan spendera in London hihi , FUN FUN can't wait

och vad som händer i helgen hos mig hihi .. it's a SECRET *lipar* nu vart ni allt nyfiken va sötnosar hihi


Cu later friends

Av Bitch - 25 september 2008 08:46

                                       

Yepp yepp då va det dags då för min dag.Åhh jag VILL inte bli äldre dock känner jag mig inte så som det står i passet hm kan dom där siffrorna verkligen stämma ha ha ha.-vad är det för idiot som kluddat dit FEL personnummer ha ha men 27 är lagomt att fylla så där stannar jag FLIN"

Hur ska man då fira den på bästa sätt då ? Hmm. Med städning och en massa stress - nääää jag tar ett härligt skumbad och en liten promenad upp till Ica och köper lite gott tilll kvällen då jag får lite besök av La familia "L"

 Lite mer bloggande ska det väl bli också, lite F:g skvaller bla


Jag fick föressten ett sånt fiint kort av min honeybun och nog fick jag en tår allt såhär stog det

 "Happy Birthday my love!
I send millions and millions of kisses and hugs to you my angel! Without you I would be half and empty. You give my life a meaning ;) "


Jag bara shit va gulligt " love you back honey" hihi

En annan rolig grej när man fyller år alla gåvor man får. av sephora fick jag denna :

the exclusive Sephora Vanilla Cupcake Bath & Shower Bubbles.
Väldigt trevligt =)

och av  Fick jag 10 £ att spendera i deras butik =)

Jag hoppas att jag får en halsduk idag en grå eller mörkt plommonrosa hihi.mdn min allra högsta önskan är en hund , en sööt lite vovve jag kan slösa min kärlek på och det finns rätt mycket av den varan fniss.


Jag har haft en hund förut som hette Linda, den bästa hund i världen. Men dom blir ju gamla eller sjuka och försvinner från oss.Jag är rätt säkert på att Linda besökte mig i drömmen för nån vecka sen, sånt är rätt häftigt tycker jag, jag kände hennes mjuka päls och jag sa tack till henne för att hon besökte mig, det va ett väldigt kort besök men dock världefyllt för mig, aja nog om detta .


Sen ska det bli intressant om min pappa har vett att höra av sig idag ,han är tyvärr lite dålig på det . Men jag har bett honom iaf .

" kommer du inte pappa får du en snigel i ÖGAT " HA HA

Av Bitch - 24 september 2008 08:50

Katie Holmes har gjort Broadway-debut i Arthur Millers "All My Sons". Maken Tom Cruise fanns förstås på plats och hälsade glatt på de andra besökarna, klappade händer och tog foton. Efter föreställningen hördes han säga:

- Det var mäktigt, jag är så stolt!

Utanför salongen stördes ordningen av ett gäng demonstranter och motståndare till Scientologikyrkan. De ropade "Free Katie!" och höll upp plakat. Paret verkade dock oberörda av uppbådet och fortsatte vidare till närliggande restaurangen Angus McIndoe för att fira den lyckade debuten.

 

**************************************************
**************************

Christina Applegate var strålande vacker i en klänning från Reem Acra på årets Emmy-gala. Efter en tuff sommar då hon först nåddes av beskedet att hennes expojkvän Lee Grivas dött av en överdos diagnostiserades hon själv bara veckorna senare med bröstcancer. Efter en lyckad operation då båda brösten avlägsnades sägs dock den 36-åriga skådespelerskan nu vara helt friskförklarad.

- Det är en underbar dag! Jag har på mig en söt klänning och läppstift, det är något jag inte haft på två månader, hördes hon säga på röda mattan.

Christina var själv nominerad till bästa kvinnliga huvudroll i en komediserie för sin roll i "Samantha Who?", men fick se sig besegrad av Tina Fey från "30 Rock".

"Samantha Who?" kommer att visas på TV4 och handlar om en kvinna som tappat minnet efter en bilolycka. Hon tvingas nu börja om och lära känna sig själv, familjen och sina vänner på nytt. Snart upptäcker hon dock att den person hon var innan olyckan inte var särskilt trevlig. Nu får hon chansen att bättra sig, men omgivningen har alla olika syften och intressen av att hjälpa - eller stjälpa - Sam på hennes väg tillbaka.

**************************************************
*******************************

Stilikonerna Mary-Kate och Ashley Olsen har spenderat hela sina 22 år sida vid sida. Från skådespelarkarriären som tog fart redan när de var små till skapandet av egna klädmärkena The Row och Elizabeth and James. En insatt källa vittnar dock om att en allt större konflikt systrarna emellan. Ashley sägs vara trött på Mary-Kates vilda livsstil och har hörts säga:

- Jag är mer av en affärskvinna.

Hon har därför tagit det drastiska beslutet att Mary-Kate för tillfället inte får vara delaktig i The Row, den exklusivare linjen av deras båda märken. Ett tufft beslut, eftersom märket till stor del var Mary-Kates idé.


**************************************************
******************************

DAGENS MODETIPS :

Gwen Stefanis märke L.A.M.B ska i samarbete med trendiga hotellkedjan W Hotels ta fram nya arbetsuniformer för deras barpersonal. Det blir svarta miniklänningar i slitstark jersey med chic 80-talskänsla.

- Jag ville designa en söt klänning som jag själv skulle tycka om att ha i min egen garderob. Något jag skulle kunna ha när jag åker på turné, säger Gwen.

- Den ska vara sexig och bekväm att använda när de här kvinnorna står på sin egen scen varje kväll.

Klänningarna gör entré vid årsskiftet.


Det va allt för idag  håll tillgodo

Tjing

Av Bitch - 24 september 2008 08:40


Morn morrn

Denna nattens drömmar va lite snällare än förra nattens, men nog är det något som inte stämmer för jag drömmer så konstigt och oroligt *suck* NÄR ska det sluta ??

Jag vaknade skapligt tidigt så halv 8 va jag ute i trädgården och rensade bort sommarens gamla vissna blommor  blad. Sen in och sätta sig vid datorn med en god kopp the. Jag ÄR verkligen en theoholic ha ha , vete tusan hur många koppar the per dag det blir . Är det nyttit tro ?? hihi

Det blir alltid the koppen först och SEN kan jag äta något annat, typ fil eller så. Sällan jag äter mackor eller joooo räkmackor ha ha ha my favorit men sånt lyx kan man ju inte käka till frukost.

ikeabesöker igår gick bra det blidde lite glödlampor och såklart köpte jag en av dom FEL :( jäkla snöre jag är men men bara att byta det . Sen blidde  det en ny stekpanna också.


snart är det dags för dagens G&F , håll utkik

TJING

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards