Hacked.

Alla inlägg under september 2008

Av Bitch - 8 september 2008 16:53

Hej hej


Jag kollade in väderkartan för veckan och vad får jag se :-s REGN på onsdag ve och fasa det får det INTE bli :( Det skulle sabba det mesta för mig i fotoväg. Jag har iaf sökt efter ett paraply att köpa nånstans i gbg , hoppas jag får tag i något.

Natten har vart hemsk :( nästa inte sovit nått alls utan legat med värsta värken i ett knä jag har problem med, speciellt då det blir kallare ute och vi är på väg mot den årstiden så :( .

det verkar som jag får böta nyans på den ros jag hade tänkt ha i buketten så nu får  jag leta efter en mera laxrosa ton , men det ska väl gå det med

Jag hoppas på plantagen

Hörrni, är det fler än jag som hooked på såpan Glamour ??? jag kikar inte så värst mycket på Tv annars men GLAMOUR bara måste jagt se hihi. Nu är det spännande där tycker jag , men jag tycker så synd om Brooke stackarn

Ja 17,35 på tv4 är det dags igen för nya avsnitt .,., jag ska då se, ska ni ??


Tjing tjing

Av Bitch - 7 september 2008 20:45

Godkväll =)

 

Jag är ju hemma igen efter planeringsmiddagen som jag tyckte gick ganska bra, dock är detta paret inte för planering tyvärr så jag tyckte väl att det va lite rörigt, men alla är vi ju olika och det ordnar sig nog till slut så det bli bra.

Klänningarna jag hade med mig va inte direkt samma storlek utan jag är mindre än henne vilket jag absolut inte trodde, men 2 av klänningarna kan nog passa ändå och det va 2 olika modeller. Den ena i Jacky Kennedy stil och den andra än hellång modell med chiffong , jag hoppas på den hel långa modellen. Jag kommer troligtvis att få plåta dom i botaniska  trädgården och det blir perfekt, med grönt och lummigt YES YES YES !!!

 

Detta paret har den goaste ungen, en sööt liten tjej på 2 år. Jag ska göra en liten blomma till henne också bestämde vi nu och jag fick se den söta klänningen hon ska ha på sig.

 

I blomväg är det nu blommor beställda , vita Fresia några kvistar som jag får hämta på tisdag det tror jag blir bra. Annars är jag fortfarande på jakt efter den rosa rosen jag helst vill ha . Jag köpte en krukväxt på Plantagen som jag kommer att få användning för sedan till buketten

 

Bild kommer att visas sedan såklart =) . Vädermässigt har det verkligen vart hel knasigt väder här, ena stunden fullkomligt vrääker det regn och den andra skiner solen .

 

Just nu blir det att skriva ner foto idéer inför plåtningen och sedan ta det lugnt resten av kvällen

 

Vi hörs imorgon

Tjing

Av Bitch - 7 september 2008 12:13

Godmiddag mina vänner


Idag har jag börjat kolla vad det finns för Bröllopsmässor att gå på under 2008-2009. Tänkte att jag måste börja med min research och kolla upp lite, ni som är nyfikna kan ju kika här.


Det finns några kvar att gå på i år sen får man vänta tills Jan -09 då den första är i stockholm .Det är roligt att gå på mässor tycker jag =) .Jag kommer ihåg då jag gick turisutbildning och ville jobba på resebyrå ( vilket jag också gjorde ett tag på Apollo resor )Då jag gick på min 1a turismässa i Göteborg TUR mässan, jösses vad mycket det att titta på och vad möör i kroppen man va på kvällen hihi, men roligt va det som sagt.


Nu är det dags för mig att dra på mig lite kläder och bege mig ut och kika på blommor och sedan på middag kl 17


Vi hörs lite senare

Tjing

Av Bitch - 6 september 2008 19:50

Hej hej

 

Ja då va det lördag då och nu är jag på plats i Göteborg. Tågresan ner hit igår va först en pina tyckte jag,speciellt efter tågbytet i Stockholm då jag fick en plats där jag åkte baklänges i tåget och det går bara inte, jag mår INTE bra utav det. X2000 mår jag inte bra av att åka men jag är långt ifrån ensam om det.Ett tips jag fick va ju att ta åksjukepiller som jag inte testat förr och att dricka ljummet vatten med citron, nått att testa nästa gång

 

Den snälla kvinnliga konduktören hittade en ledig plats åt mig tillslut i 1a klass och det va såå skönt att komma in dit till lugnet för det va en stor skillnad .Mycket mera blev det inte igår då tåget va framme strax före  kl 12 och jag va då så trött.

 

Idag vaknade jag till att det fullkomligt vräkte ner regn L och det vart till att vänta tills det lugnat ner sig , sedan åkte jag ut och började kika ut efter lämpliga platser att ta bröllopsfoton på och jag hittade några lämpliga platser. Jag har också kikat efter en lämplig blombutik där jag kan plocka blommor själv till ett hyfsat pris för brudbuketten jag skall göra. Men det blir till att leta lite mera, jag ska åka till plantagen imorgon och kika där tänkte jag.

 

Imorgon ska jag träffa brudparet på middag och planering, det ska bli väldigt trevligt. Jag gillar verkligen detta med bröllopsplanering och speciellt fotograferandet =)

Ikväll blir det hemmamys med revbensspjäll och Dvd

 Men hörrni, det är lite dåligt med omröstningen tycker jag ;) kom igen och rösta lite, då blir jag glad =)   

Hörs imorgon

 

Tjing

 
Av Bitch - 5 september 2008 09:45

Godförmiddag  

Ja då va det äntligen fredag och nu sitter jag här med en kopp härligt nybryggt te Och bloggar. Detta är då den dag då jag ska sätta mig och åka 60 mil med tåget till dels my honeybun och förbereda mig på det kommande bröllopet jag skall både göra buketten till samt fota, Åhh det ska bli så roligt. På söndag ska jag hem till den blivande bruden och hjälpa henne prova ut en passande klänning och fixare som jag är så har jag naturligtvis tagit med mig lite passande klänningar, Bla en guldbeige balklänning med lite inbyggd tyll som är såå fin, bara den inte blir alltför skrynklig inför resan nu.


På måndag ska möhippan vara och det bli romersk bad och gott att äta till det och sedan ska dom som vill få sova över i my honey’s  brors lägenheten som står tom då han är i London och jobbar. Det kommer dock inte jag att göra.

Jag ska ha lite glans i håret idag genom att tona det och jag brukar alltid bli nöjd med resultatet =) . Benen är också mjuka och fina nu och tånaglarna målade och fixade. Pust det är lite som ska fixas när man ska åka bort märker jag och tidskrävande är det .Har jag föresten berättat att jag och my honeybun har mjukstartat med att lovat varandra att 3 kg ska väck inom en snar framtid .Jag gick ner 5 kg nu före sommaren men dom är ju tillbaka L sommaren är ju förrädisk med all grillning , glass osv. och inte lär vintern bli något bättre då det blir allt för mycket stilla sittande, suck. Men jag MÅSTE gå ner några kilon för jag trivs verkligen inte med min vikt nu * L* .


Och vad händer under tiden då jag sitter här och bloggar *muttar* jo jag börjar skriva då solen skiner och det är så ljust och fint ute och nu REGNAR det, men hallo hur gick det till SÅ snabbt, suck.

 Idag blir det att dra på sig ett par nya skor i alla fall, promenad skor med kanske 6 cm klack och bara hoppas man sliper skavsår, för finns det nått värre .

Vi hörs lite senare Sköt om er till dess   


Av Bitch - 4 september 2008 18:44

Attans oxå, känner att en förkylning är på G :( ont i halsen och huvudvärk och börjar bli matt.Inte direkt vad jag behöver precis nu när jag ska åka tåg i 6 timmar imorgon. fy bubblan.

Är det nån som vet nån dunderkur så hojta gärna till med receptet =)

Fast jag får ju träffa min goa honeybun imorgon och det piggar ju upp =) ja lite iaf fniss .

Köpte en klänning idag från La redoute i lite höstig färg sådär, lite shopping piggar ju oxå upp lite he he eller hur tjejjer ;) .Blitt lite förtjust i två av isadora's gloss. Pump'n plump lip gloss i färgerna nr 53 perly sunrise och nr 44 och såklart har jag båda :-D, bra när man behöver ha lite mera färg på läpparna och inte vill se ut som nån blekfis fniss


Nåja kära blogg dags att avsluta för dagen

i'll  be back tomorrow my friend

tjing



Av Bitch - 4 september 2008 09:46

Nu idag har jag bokat tåg åt oss till Flygplatsen i oktober, lika bra att göra det nu innan priserna stiger ännu mera. Men måste få säga att sj börjar likna ryanair i prissystemet, vad är det för skit dom håller på med ärligt talat

sen om det blir förseningar som det ofta blir som man kan läsa om i alla tidningar så får man nästan ingen ersättning. that's baad sj :(

Men det får INTE bli nån försening då vi åker, det har vi verkligen inte råd med. 1 min sent till inceckning och det är kört , det är ryanair det i ett nötskal.

annars så skiner solen som får en på bättre humör och jag ska ner på stan på lite möten, idag är det 2 personer jag ska träffa och den ena va det länge sen jag såg så det blir att sörpla latte och snacka en massa skit *L*.Innan dess ska jag snygga till naglarna, tro mig det behövs :/


återkommer i eftermiddag

Tjingeling

Av Bitch - 3 september 2008 10:05

Hjäälp, nu börjar jag komma ett stag närmare att verkligen BLI bröllopskoordinator Kanske kanske att jag kan starta upp det i vinter eller till våren och det skulle ju verkligen vara roligt. Nu har jag en massa jobb jag måste lösa först innan jag kan starta drömmen, en massa som måste kollas upp och kontakter som måste knytas

Ojojoj va roligt ,återkommer  om detta  mera sen =)

weheee

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards