Hacked.

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2008

Dagens G&F gossip and fashion

Av Bitch - 9 oktober 2008 09:06

Travis Barker

Travis Barker talar nu ut i US Weekly för första gången om flygkraschen som kostade fyra personer livet. De enda som överlevde var Travis och DJ AM men de båda har allvarliga brännskador på sina händer och underkroppar. "Jag hatar flygplan" berättar Travis i intervjun. "Min största rädsla har alltid varit att råka ut för en flygolycka, så när det här hände... jag är bara tacksam över att vara vid liv." Han fortsätter "Jag mår så bra jag kan göra, men jag är så ivrig att komma härifrån. Det har varit operation efter operation för mig. Jag har tredje gradens brännskador från från fötterna upp till midjan och på bägge händerna. Jag ska försöka återhämta mig snabbt så att jag kan hålla mina barn snart igen och spela trummor igen." Trummisen hade varit vegetarian i över 25 år innan olyckan, men var började att äta kött igen på sjukhuset för att snabba på läkningsprocessen. Om allt går som planerat får han lämna Grossmans brännskadecenter i Los Angeles som han nu vårdas på om två veckor. **************************************************
**********************Vad har Marcia Cross make gjort?

Maria *desperat houswife* Cross köpte en kaffe tillsammans med sin man Tom Mahoney på Caffe Luxxe i Santa Monica i Kalifornien. Sedan fortsatte de till en förskola för ett möte. Det börjar bli dags att hitta en skola till deras två tvillingdöttrar Eden och Savannah och endast det bästa är gott nog för dessa föräldrar. Men varför har Tom ett stort plåster på sin ena kind, han känns inte som typen som slåss?  eller ?**************************************************
*************

Halle Berry bilder och skvaller | Allt om Halle Berry! Halle Berry har av Tidningen excuire utsetts till världens sexigaste kvinna med sina 42 år och kommer att visas i tidningens kommande November nummer. Där hon har sagt att älska sig själv i dom mest oälskabara stunderna är sexigt . Hally själv säger sig vara mycket tacksam över utmärkelsen då hon nyss fött barn och pga av sin ålder

Själv tycker jag att det är utmärkt att kvinnor över 40 blir uppmärksammade.

**************************************************
*******************************Jamie Lynn Spears och fästmannen Casey AldridgeAllas våran Brittan Briteny spears lillasyster Jamie 17 år är gravid igen och då är altså bebbe no 2 på ingång,och vad mamma Lynnie gillar de läget- tja det lär framkomma i framtiden

**************************************************
*******************

DAGENS FASHION :Idag vill jag tipsa om Isadoras Pump'n plump, det urläckra glosset som sägs plumma läpparna, det kan ni dock glömma men GLANSEN säger jag och färgen .Själv använder jag nr 53 perly sunrise en läcker rosabeige nyans just loove it =)

**************************************************
**

La senza har denna mysiga mysdress

 och den kommer jag att försöka lägga tassarna på nu inför mitt Londonbesök.det går ju att skicka efter från nätet också

Enjoy

Cu later

 HUG

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se