Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2008

Honeys i'm hoome again from London

Av Bitch - 14 oktober 2008 07:57

Hej hej

( jag har skrivit om hela mitt inlägg som försvann )


Nu är jag hemma igen från min Londonresa och det har vart en resa med mycket händelser och shopping.Väder har vart toppen verkligen och England har inte lika mycket höst som vi har här hemma vilket va väldigt trevligt..Och dom har Midseason Sale (Rea ) där nu PERFEKT

Tar det lite kortfattat för varje dag :


Torsdagen :

Tåget gick kl 17 och vi va framme i tid till skavsta flygplats.värre va det för en av oss som åkte från Göteborg och efter allingsås gick hans tåg sönder och åkte i snigelfart vilket resulterade i att han fick slänga sig i en taxi från södertälje som gick på 800 spänn-hoppas sj betalat det.
det va lite besvikna miner ett tag hos oss alla innan vi visste om vi skulle hinna med flyget . men vi hann YAY .

min systerson flög för 1a gången och att få se hans min då flygplanet taxade ut va värt MASSOR, han log med hela ansiktet =) .Då fick moster en liten tår i ögat.
Väl framme i London tog vi flygbussen Terravision till Liverpool st och taxi därifrån till Notting hill den gick på 24 £.Lägenheten va fin, en 2 rums läg med högt i tak och öppen spis.


Fredag :

Vi va uppe vid 8 nånting och åt frukost och sedan gav vi oss iväg ut, det första vi gjorde va att köpa en daycard for tube (tunelbanan ) 5 £/dag.
Vi gav oss iväg till Themsen där Big ben och London Eye ligger bla.Mycket folk i rörelse och väldigt vackert väder , runt en 19 grader sådär.

Grabbarna åkte LondonEye medans Emma och jag köpte en donut och gick sakta mot pickadilly cirus.På vägen dit dela dom ut Linds Chocklad på flera ställen så vi mumsade hihi.

Trifalgar square va fint med 2 stora fontäner och jättestatyer av form av Lejon som Emma försöka klättra upp på (bild kommer).

Där mötte vi grabbarna igen och vi fortsatte mot picadilly.Vi åt på KFC en jättemeny kyckling åhh va det va gott .Vi va inne och kikade på Planet hollywood. Efter det va emma och jag inne på Boots där mitt första köp ägde rum, jag köpte en härlig fcuk Facescrub med jordgubbdoft *MUMS*

Vi försöka hitta en dubbeldäckarbuss till Madamme Taussauds men det vart Tube igen.
Göteborgaren gick till park och vi andra gick in på Maddame T,en del vaxdockor är rätt lik orginalet *L* och man kan säga att * alla va där* ha ha

Horror show besöktes också och man ju lungt påstå att det hördes att jag och Emma va där ha ha ha .Dom rör en aldrig men bra nära går dom och det finns INGA dockor där inne utan alla är levade.

Fikapaus och tube hem efter det och vila lite.På kvällen vart det picadilly igen och restaurang Garfunkel med en läcker kvällsmiddag.

Emil tog chicken&ribs, Emma Lasagne,jag Sirlion steak och Göteborgaren fish and chips ( uäk ).
promenad mot Trifalgar S och där nere hade dom nånslags rökshow där dom hade upp jättemoln av rök och skrev ord i dom, rätt läckert att se.

Kul att se alla neonskyltar mm och det va en och annan bil med mörka rutor och en chaffis väntades utanför en del inneställen. Hmm va det nån kändis tro ?

Lördag :

Egentligen kan mas sammanfatta lördagen med SHOPPING PÅ OXFOD ST ha ha ha.. OOOOOOJ va vi shoppa Emma och jag medans grabbsen gjorde lite annat.Emma köpte en snygg svart jacka och toppar och skor ( vita såklart )

Å jag köpte div toppar & tröjjor och ett par stövlar
På La senza köpte jag en ursnygg bh&trosa ( det är en underklädesbutik )


Det stället som det va mest prisvärt att shoppa på över hela oxford är helt klart primark.Ni som känner till Ullared skulle absolut älska att shoppa på Primark. Vad sägs om ett par stövlar för 12 £ ? inte dumt eller hur *ler *

Efter en heldag på oxford ( jag rekomenderar 2 dagar) så är man bra slut i både armar och ben,Då passar det bra att först ta en paus på Starbuck med en god latte.


Söndagen :

Upp tidigt för att ta flyget hem till skavsta flygplats igen. Det va en procedur att ta sig från Nottinghill till Stansted men det gick. Buss till Liverpool st och Terravision buss till flygplatsen.Flyget va försenat en massa så vi kom iväg sent hem.Tågresan va ingen höjdare den med gammal tåg med alldeles för mycket folk ombord, Alla fick inte sitta så folk stog i gånarna och det va inget trevlig, trångt å jäkligt va det.Klagomål för detta har gjorts till sj *L*. Hem kom vi i tid iaf. Emma ville inte alls åka hem hon min sötis. Men jag och Emma vill åka till Paris, vi får se om och när vi kommer iväg.

Nästa månad vad händer då ?? -JOOO dags för ULLARED YAY


Cu honey's

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards