Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Tankar och ideer och allmänt tjafs

Av Bitch - 16 oktober 2008 09:20

Igår satt jag och tänkte på min honeybun och våran situation och han vet mycket väl hur jag mår och jag vet väl hur han mår också och jag vet att han kämpar för att komma hit till mig och hitta ett jobb här.Han har ju det krisigt på sitt jobb som så många andra just nu.Han miste sin fina kontor och får nu sitta bland en massa andra och måste göra en omställning och det kan inte vara lätt. När folk pratade med honom förut så visste han ju att det va till HAN dom pratade eftersom dom kom in på hans rum, men nu blir det ju så att han lyssnar på allt eftersom han inte vant sig med att folk pratar runt honom och inte till honom.Han kommer att få veta runt årskiftet om han får vara kvar där borta iofs spelar det inte så roll eftersom han som sagt hoppas på ett nytt jobb här men endå ett jobb och trygghet är viktigt.

Iallafall tänkte jag att jag skulle pigga upp honom lite med en kärleksförklaring och diktade ihop en dikt ( tycker sånt är roligt ) och det va ett tag sedan han fick en sån av mig och skickade den via hans jobbmail men den fastnade delsvis genom deras spam filter så jag gjord en ny med ett foto på oss två som togs i sommras under vårans danmarkssemeter.Den är lite för privat för att läggas ut öppet såhär ;)

Jag tycker den vart helt okej men såklart så hade han inget nät hemma igår kväll ( dumma comhem ) så han såg det idag och glad vart han ju hihi

men istället för 1 kort fick han altså 2 och vart kärleksbombad ha ha .Ja men nu lär han väl veta att jag älskar honom iaf hihi .Men kärlek är inte lätt :/


Här hemma så regnar det och det är mörkt och trist , riktigt deppa väder :( och GLÖM att jag går ut och krattar idag ha ha.Finns saker jag skulle kunna göra men ORKA fniss. Jag tror jag har nån slags infektion i kroppen och så kan jag gå ett tag utan att det bryter upp och det är ju såå drygt.Bättre att skiten bryter ut så är man av med den sen fast jag kan tänka mig att det är många som går och småsnörvlar nu.

Nää man får väl ta sin  igen hihi och surfa runt lite och laaata ett tag.

Ciao

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se