Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Godförmiddag

Av Bitch - 20 oktober 2008 10:08


Tänkte att jag skulle sätta mig här och skriva lite i bloggen innan jag tar itu med dagens göra. Inte för att jag inte suttit vid datorn förs nu , det har jag *L*. Jag tog frukosten här och suttit och letat efter en diskmaskin och ett skåp att ha i köket för som jag har det nu funkar inte.men jag hittar inte efter det jag letat efter tyvärr.


Jag känner verkligen för att göra om i köket och det är kökets tur nu *L* jag har rustat hela min lägenhet överallt utom köket ( jo delvis ) och vardagsrummet. Köket fick jag nymålade köksluckor i början av året  och jag har nya mattor på golvet nästan överallt. Jättefin parkett i vardagsrummet.

Jag ska tapetsera om i köket hade jag tänkt men inte hela väggen för det sitter sk halvvägg nu och den undre halvan är så ful så den ska jag förnya hade jag tänkt *L*. Men det är lätt gjort och sätter man en bård i mitten syns inte skarvarna. Tur att man inte har tummen mitt i handen när det gäller sånt ha ha ha, jag kommer ju från en snickarfamilj kan man säga .

Pappa är snickare så därifrån har jag lärt mig mycket sen har jag ju en händig  äldre bror & syster som båda är händiga. Jag har redan tapetserat hallen själv och jag är ganska nöjd .


Men jag fryser hemma BURR tycker det är kallt inne.. fler som gör kanske ?? har sett att många klagar på värmen inne i tidningar mm. Men det är inte vackert väder ute heller utan grått och mulet och SÅ ruggigt .

det sket sig big time kan man säga med att få tag på Metallica biljetter så GRATTIS till er som hann =)


Nej nu måste jag återgå till letandet igen

Vi hörs i eftermiddag

Ciao

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se