Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008
Fläskkarré BBQ med avokado- och potatissallad samt citronyoghurt
Ingredienser
Portioner: 4
600 g fläskkarré i tunna skivor
1 dl BBQ-sås
3 bakpotatisar
2 plommontomater
3 mogna avokado
1 citron
1 msk olivolja
2 dl matyoghurt
1 kruka romansallad
salt och peppar
Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel
Gör så här
1. Tänd grillen/ugnen! Pensla de tunna skivorna med barbecuesås och lägg på ett fat.
2. Sätt ugnen på 200°C.
3. Klyfta bakpotatisen, ställ på en oljad plåt, kör in i ugnen ca 15 minuter. Klyfta tomater, skala och klyfta avokado och lägg på ett fat.
4. Riv skalet av citronen, pressa ur saften och blanda med olivolja och yoghurt.
5. 5 minuter innan potatisen är färdig så grillar du köttet ca 2 minuter på varje sida. När potatisen är klar, blanda den med tomat, avokado och arrangera vackert på ett fat med några droppar olivolja, salt, peppar och romansallad.
6. Servera det grillade köttet med avokado- och potatissallad och citronyoghurt
För alla:
Läs noga ingrediensförteckningen på BBQ-såsen
I övrigt glutenfri
Laktosfri: använd laktosfri matyoghurt
Mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot sour supreme (innehåller soja)
Perfekt både till vardag och helg .. låt det smaka =)
Massage har nog de allra flesta varit på någon Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...
Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =) Tjingeling ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|