Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Dagens G&F

Av Bitch - 20 oktober 2008 12:22

 

Mirakel! Jenny McCarthy botade sin sons autism med diet!
Den fd. ”Baywatch”-skådisen Jenny McCarthy påstår att hon har botat sin son Evan från hans autism. Hon tror att det var genom mässling- och påssjukevaccinet MMR han fick sin sjukdom. "Innan vaccinet var han så kramgo, kärleksfull och gosig. Men sedan var det som om någon kom och tog honom." säger hon till US Weekly. Jenny satte sonen på en diet helt utan vete och mjölkprodukter och efter ett tag började Evan komma ut ur sitt skal. När han skrattade första gången bad hon till gud att det inte skulle vara den enda gången.

David Duchovny skiljer sig efter rehab!
David Duchovny - tidigare känd från 90-tals serien Arkiv X och nu igen aktuell med serien Californication åkte för ett par månader sedan in på rehab för sitt sexmissbruk. David och hans fru Tea Leoni ska nu gå skilda vägar. Paret som varit gifta sedan 1997 separerade redan innan han åkte in på rehab - men nu är det bekräftat att en skilsmässa blir nästa steg. De har valt att hålla separationen hemlig för media i flera månader på grund av att deras två barn inte skulle behöva exploateras i pressen

Hmm känns som att det är LITE för sent för det ha ha

-------------------------------------------------------------------

Dagens fashion tips :

 Denna klänning från Nelly tycker jag va så fin och den finns ända till stl L och det är bra

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se