Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Nya tapeter YAY

Av Bitch - 20 oktober 2008 20:50

Nu har jag vart och köpt ny tapet till köket =) så nu är jag SÅÅ ivrig att börja fixa,men vi får se imorgon om jag börjar.Det blidde en brun nyans och det kommer att bli så snyggt *flin* .Jag såg så många nya moderna tapeter/fondvägar men smakar det så kostar det och det fanns rullar från 600 kr :-o, men sånna pengar har inte jag :/ kostar ju pengar gräs att få ihop ett rum.Jag fick med mig min syster som smakråd iaf och det va bra.

Just nu blåser det som 17 här och det känns som det blåser in för det är ruggigt nu *burr* .Idag har jag käkat lite wokad biff till lunch och MUMS va det va gott.imorgon hade jag tänkt att försöka få tag i nya gardiner till köket =) men vi får se hur det blir med den saken.

Nu är det dags att göra lite annat här så jag säger godnatt


Ciao

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se