Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

Dagens Fashion & gossip

Av Bitch - 21 oktober 2008 13:48Idag kommer jag att bjuda på ett roligt klipp med sångerskan Kate perry ni vet - a kissed a girl . varsogod se här  ( skrattar )

Övriga G&F nyheter


Stämmer producent på 44 miljoner
Robin Williams stämmer producentbolaget Frank and Beans och filmbolaget Gold Circle Films på 44 miljoner kronor. Stämningen rotar sig i ett muntligt avtal av typen "Play or pay" som är vanligt förekommande i Hollywood. Avtalet innebär att skådespelaren lovar att göra en kommande filmroll, men får betalt oavsett om filmen blir av eller inte. I det här fallet gällde avtalet en detektivkomedi vid namn A couple of dicks där Williams skulle spela huvudrollen. Filmen blev aldrig inspelad, och komikern Williams fick aldrig ut sin lön vilket nu förklarar stämningsansökan.


Angelina och Brad utökar familjen igen
Förutom Shiloh och tvillingarna Knox och Vivienne Angelina och Brad fick i somras, har paret tre adopterade barn, Maddox, Pax och dottern Zahara. De 6 barnen räcker inte längre, nu planerar paret att utöka familjen och skaffa ännu fler barn. – Jag menar, jag vet att det ser galet ut, att bara hämta dem, en efter en, men vi planerar faktiskt, sa Angelina Jolie till tidningen New York Times. Paret menar att de ser till att varje barn känner sig hemma innan ett nytt kommer till familjen. När det nya tillskottet väntas komma återstår att se!

hmm vad ska man tycka om detta ?


Dagens fashiontips :

Ja det går till männen denna gång. Jag har länge gillat Clean's parfymer och nu är det altså männens tur att dofta fräsch & härligt MUMS säger jag


denna finns att köpa på eleven.se  och kostar 798 kr  vilket är ganska normalt för en cleanprodukt . en julklapp till männen kanske ;)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se