Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Dagens G&f

Av Bitch - 22 oktober 2008 13:23Jennifer Aniston gravid!
Jennifer Aniston tröttnade nyligen på pojkvännen John Mayer och kastade ut honom. Men enligt Australias New Weekly magazine har Jennifer nu tänkt om och tagit tillbaka pojkvännen. Att han minskat sitt drickande och rökande är bara en av anledningarna.
Paret har synts ute tillsammans på flera dejter den senaste tiden och den stora orsaken till återföreningen ska vara att Jennifer är gravid med sitt första barn. En källa säger till tidningen att Jennifer inte vill bli en ensamstående mor, och därför ger Mayer chansen att bevisa att han har mognat och kan ta ett förädraansvar.Eminems tillbaka efter en svår tid
Rapparen Eminem är i dagarna aktuell med sin biografi "The way I am". I biografin får vi bland annat läsa om hans svåra uppväxt. "— När jag var sju år gammal fick jag hålla i min farbror Todds pistol – samma vapen som han påståtts ha mördat en snubbe med på en parkeringsplats. " Efter D12 rapparen Proof blev mördad 2006 blev Eminem svårt deprimerad. I biografin skriver han om den svåra tiden." — Jag har aldrig känt så mycket smärta i hela mitt liv. Det var tufft för mig att ens ta mig ur sängen och det fanns dagar då jag inte kunde gå – än mindre skriva rim." Snart släpps även det nya albumet "Relapse".sångerskan Pink har skaffat sig en ny stil och Pink's nya stil kan du se här

Jag tycker hon ser väldigt fräsch ut . GO PINK


Vad tycker ni ?

Ciao

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se