Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Torsdagens Gossip & fashion -Beyoncé +Mary-Kate och Ashley Olsen

Av Bitch - 30 oktober 2008 08:44


Karriären över för Beyoncé!
Beyoncé Knowles lägger sin egen karriär på hyllan för att istället fokusera på sitt alterego! Från och med nu ska hon göra karriär som Sasha Fierce. Titeln på Beyoncé kommande album – ”I am ... Sasha Fierce” – har satt griller i huvudet på många fans, men titeln har sin logiska förklaring. Beyoncé blir Sasha Fierce! Åtminstone på scen! – Det är ett alter ego som jag har skapat, någon som tar över när det är dags för mig att jobba och stå på scenen. Hon skyddar mig och den jag egentligen är. Hon står för den roligare, mer sensuella, mer aggressiva, mer frispråkiga och glamourösa sidan, säger hon i ett pressmeddelande.

Tvillingarna satsar på litteratur
22-åriga Mary-Kate och Ashley Olsen har bestämt sig för att utöver klädkollektionerna, smyckeskollektionerna och sina egna tidningar och filmer satsa på litteratur. Deras bok som släpptes i dagarna heter "Influence" och består av intervjuer med kreativa människor i modebranschen.
– Ashley och jag intervjuade människor som har inspirerat oss, med hopp om att de kommer att inspirera och lära andra, säger Mary-Kate i ett pressmeddelande. Förra månaden avslöjade Olsentvillingarna att de också ska satsa på en skokollektion.

Agnes

Sen 17-åriga Agnes Carlsson vann Idol 2005 har mycket förändrats. Nu är hon tillbaka med en ny skiva och berättar här varför hon väljer gayklubbar när hon ska gå ut och festa!

Du kan se hela videon här


Porrkomedin som upprör hela usa kan du se ett klipp av här

själv förstår jag inte den uppståndelsen för i det klipp man får se är den ju rolig som en komedi SKA vara !


DAGENS FASHION TIPS :

Ett par svarta jeans är alltid rätt, oavsett om det är till vardags eller fest. Dessa snygga svarta 5-ficksjeans har hög midja, raka ben och sitter perfekt. Vrålsnygga sånna har nelly 799 kr 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se