Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Godförmiddag bloggen .Tävling vill du vinna en rosa laptop ?

Av Bitch - 30 oktober 2008 09:31

Idag sov jag längre än jag brukar,vaknade till lite först men va så seeg så jag bara inte orka gå upp.Jag tror inte den där envisa förkylningen släppt taget ännu som jag VERKLIGEN önska att den gjorde.


kliver upp,slår på Adam & gry  på radion som vanligt å höjjer volymen så man hör något när man sitter bredvid min dator som surrar sådär när man sätter sig längst bak på ett plan ni vet ,då hör man ju sådär lagomt mycket *s*Men den ska tystas snart- fast om jag skulle ha sån råtur att vinna en roooosa liten dator via radions bloggtävling så slipper jag ju detta surr som ger tinnitus skador-och det vill man väl inte ge nån människa-Tänkte väl det så nominera gärna mig här och Du går inte lottlös själv för DU vinner en likadan dator ...Å jag LOVAR vinner jag går ni inte lottlösa själva hihi


Men så efter en liten stund så hör jag nått som INTE kommer från min lägenhet ,ögonbrynen åkte upp och jag tänkte * nämen va faan gör grannen NU* ha ha ha det lät nämligen som om hon hade en liten love moment där med nån snubbe ( grannen bor ensam med sin son ) höga *stön* och sen DUNK DUNK DUNK och jag satt å småfnissa för mig själv.


men efter en stund så kommer det ett annat ljud och även om det gick på batterier om man säger så, så kan det fan inte låta så d*ävla högt.Nyfiken som man är lägger jag örat mot väggen och får höra något som låter som en slipmaskin *LOL*

Fy på dig missy sitta där med sån snuskig fantasi- fast hade du frågat honeybun så hade han sagt - jamen det är väl typist dig ha ha ha


Vi får snö ikväll verkar det som se här

Regn, snö, halka och kyla.

Ruskväder är att vänta i dagarna men på många håll kommer även solskenet att värma oss i helgen. men det roliga är ju Och varje år likadant... Folk går ut på morgonen, fryser arselet av sig, skrapar en mikroskopisk glugg i vind rutan, sätter sig i det svinkalla sätet, lägger händerna på den svinkalla ratten, .. Men eftersom de har lagt på vinterdäcken så är ju allt lugnt... Sedan skriker tidningarna ut: "VI ÖVERRASKADES AV HALKAN" Vafan överraskas ni av?!? *suck* ska vi slå vad ?? imorrn står det om halkolyckorna

Värm er med en kopp  eller varandra ;)

kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se