Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

fredagens gossip & fashion

Av Bitch - 31 oktober 2008 22:59

 


Cancersjuke Swayze kollapsade
Patrick Swayze kollapsade nyligen på en inspelning för tv-serien "The beast" i Chicago. Swayze diagnostiserades med canser i bukspottskörteln i januari i år och har trots det endast varit sjukskriven i en och en halv dag. Nu är det första gången skådespelaren pratar om sjukdomen. – Cellgifter är helvete på hjul, säger han i New York Times. Statistiken gällande cancer i bukspottskörteln är dock ingenting som talar för Patrick - bara 5 procent av de som får diagnosen överlever. Skådespelaren verkar trots det inte ge upp hoppet! – Hur behåller man en positiv inställning när statistiken säger att man är död? Man går till jobbet, säger Swayze.


Lil Wayne blev 2-barnspappa
Lil Wayne blev i förra veckan pappa för andra gången. Han själv hjälpte till vid förlossningen av den lilla pojken som ska heta Dwayne Michael Carter III. Wayne berättade i tisdags kväll på radiostationen Power 105.1:s konsert Powerhouse enligt People om förlossningen.
— Jag förlöste honom. Jag höll i det vänstra benet hela tiden! — Det var väldigt, väldigt äckligt, men det var fantastiskt. Tillsammans med min dotter är han det bästa som någonsin hänt mig.
Vem som är mamman till den nyfödde sonen väljer Wayne dock att hålla hemligt


dagens fashion tips :

 Skitsnygga over knee Lindex 79,50 ( har själv köpt ett par idag )

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se