Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 18 oktober 2008 10:43

Alla vinnare i årets Blog Awards...
De vann Blog Awards 2008!

Årets blogg: Kenza Zouiten

Bästa bloggbusiness: Blondinbella   

Kaxigast i bloggvärlden
: Hanna Fridén   

Bästa kändisblogg: Carolina Gynninng    

Bästa sminkblogg: Makeupoholic    

Bästa veteran
: Englas Showroom   

Guldpennan: Bloggkommentatorern

Bästa bloggform: Emmas Closet   

Bästa nykomling: Linda Rosing   

Bästa manliga modeblogg: Manolo       

Bästa foto: Maria Ulmefors   

Bästa fashionista: Style by Kling   

Bästa dagens outfit: Amanda Berg   

Mest originella: Nio till fem   

Bästa partyprinsessa: She city

Functional Lifestyle Award: Linda Skugge   Vad tycker ni om detta ,vann dom rätta ??

jag måste säga att jag vart avundsjuk på den goodiebag alla fick på galan-ja ja vad är bal på slottet fniss

ANNONS
Av Bitch - 18 oktober 2008 07:49

Godmorgon

Jag har sovit lite oroligt inatt och jag vet inte varför och vaknade astidigt ( kl 6) men jag gick upp iaf så ingen sovmorgon här inte *L*

Jag lovade att sätta in lite bilder från min Londonresa men jag hann inte igår men nu så kommer dom .Eftersom det är jag som hållt i kameran så är dom flesta bilder på min söta systerdotter

ps jag ber er tänka på copyright tillhör me-my-precious och INTE copa nån av dessa bilder utan tillåtelse tack


Detta va det bästa stället att shoppa på tycker jag pga av deras låga priser, det va verkligen Ullared priser där dock mycket folk och trångt


Emma inne på La senza


 London från Ovan, ganska mäktig bild för man ser att London inte är så litet.


Tur man inte träffar The hulk in real life, inte är han liten som synes ha ha lilla Emma försvinner nånstans i jättehanden.


London Eye vid Themsen


Efter en hel dags shopping är det gott med en kopp latte från starbucks MUMSMan kan gott säga att den fjanten förtjänar den smällen  YOU GO GIRL, punch his face ha ha ha .


Spindelmannen kom på besök


Här bodde vi vid nottinghill Gate precis vid marknaden portobello road


Kvällsbild vid Picadilly Cirkus, mysigt med alla neonskyltar tycker jag , det ger en en liten New york känsla

ANNONS
Av Bitch - 18 oktober 2008 07:38

Vågen 23. september - 22. oktober
Har du tänkt på, vilka signaler du sänder till din nära omgivning med det sätt, som du väljer att prioritera din tid på?


Skytten 22. november - 20. december
Det vore ganska nyttigt för dig, om du försöker göra en plan som sträcker sig längre fram i tiden, än dem du brukar göra.  

Fiskarna 19. februari - 19. mars
Har du övervägt, hur du får ut mest möjligt av din tid? Du har många järn i elden, och du behöver få lite struktur på dem.

Av Bitch - 17 oktober 2008 11:30

Nu är det dags för en god kycklingsoppa och sedan ett snabbt bad ,fixa frillan på med lite make up och ner på stan och träffa en polare på en god latte.Vi har ett sånt nytt fräscht fik här i stan nu och där gillar jag att fika =) .Fasen VART tar tiden vägen ?? jag tycker den går så fort  :/

aja vi hörs senare i eftermiddag


CIAOO

Av Bitch - 17 oktober 2008 09:39

Hej hej tjena hallo  ( fniss )

Nu har en ny omröstning igång  så nu kan ni rösta om vad ni gillar den ljuva vintern med snö kyla och kallt eller ??


den gamla slutade med att hela 37,5 % tror på det övernaturliga

och 25 % har vart med om att få besök från andra sidan av något slag

dom tveksamma gick upp i 12,5 % och lika många % tror inte på detta.

Av Bitch - 17 oktober 2008 09:10

Vågen 23. september - 22. oktober
Du kan ha hamnat i en situation, där du blir tvungen att tala sanning till en människa, du annars kommer hamna i konflikt med

Skytten 22. november - 20. december
Det är bra att ha goda principer, och det är bra att hålla sig till dem. Ända tills principfastheten blir till envishet

Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det är alltid bättre att säga ursäkta och stöka undan saken, än att tiga och låta den växa till något, som den inte borde vara.

Av Bitch - 17 oktober 2008 08:09

Godmorgon

Ja då har en vecka till gått och det är fredag. Nu sitter jag här som vanligt med min  ( ska vara te )och bloggar. Visst är det roligt det här med bloggen, jag tycker det så länge det inte övergår i nån slags tvång eller så.Se på stackars blondinbella som nästan bränt ut sig , är det värt det ?? Nää offcourse not om du frågar mig .Min blogg är ju en blandblogg där jag skriver om mina tankar & vardags samtidigt som jag tipsar om kändisskvaller och modetips =) Det jag tycker är roligt.Och jag skriver då jag har tid helt enkelt.Vissa dagar är det många inlägg andra inte.


Här va det kaaaallt på morgornen , bara två grader och det är frost på gräsmattan och träden.Lite fint iofs.Fast det ser ut att bli en fin solig dag nu för himlen är blå och solen på ingång .Sovit ok har jag gjort


Men hörrni idag har jag fått lite bilder sen våran Londonresa så nu ska jag dela med mig lite utav dom hit .Är det något ni skulle gilla ? Jag provade ju att blogg mms:a under besöker där men det gick ju inte. men idag då jag loggade in fanns ett mess där att nu skulle det problemet vara löst .

Snart kommer dagens horoskop och en ny omröstning ska det bli också

Av Bitch - 17 oktober 2008 07:27

 Dagen har vart helt ok tycker jag , jag har vart på sånt sprudlande bra humör hela dagen och kvällen idag. Jag träffade min kompis på stan på en latte och mazarin, tyckte det gick ganska ok ändå.Ni förstår min polare är lite av en pratkvarn som kan fastna i samma ämne lite FÖR länge tills man sakta känner energin flyga sin kos och käkarna fastna i en krampaktig gäspning (fniss ) men det gäller att försiktigt avbryta och komma in på nästa ämne *L* .

Efter det blev det en sk middag bestående av en mosbricka ( 2 korvar+mos+ räksallad) och en pucko, och guud va länge sen jag käkade det så det va gott även om det inte va det nyttigaste.

Hem och invänta glamour där vi nu vet ( vi som följer) serien att det va Storm som sköt stepanie ( the wich ) men nu har ju som sagt Brooke en ide om hur man ska rädda dem både, ( pappan och brodern) vi får se hur det går men jag tror INTE på detta .


Min syster har sökt efter en lägenhet en längre tid och nu ÄNTLIGEN har hon fått sin 3 rummare och bara väntar på att få flytta in.Vi får se om det hinns med före jul eller om det blir efter nyåret. roligt att syrran äntligen få vara glad för det har ärligt talat vart hemst va bitter hon va ett tag och effekten blir ju då att folk drar sig undan.


Tittade på freaky friday och sen i säng

Godnatt

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se