Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 16 oktober 2008 17:19

Detta har jag köpt idag Klicka för att visa Megabild! SPA-paket från Kicks

Innehåller:
1 Aroma Badskum (500 ml), energigivande med eukalyptus.
1 Spa Therapy Care (50 ml), mineral bath, anti stress.
1 förpackning badpärlor (20 st).


Så nu blir det hemma spa i helgen =)

ANNONS
Av Bitch - 16 oktober 2008 16:34

Ikväll är det altså årets Blogg awards 2008 på sturekompaniet.Vem kommer då att bli årets bloggare ? Blondinbella ?? Näää hon är uttjatad nu tycker jag

Jag kan inte förstå att hon lockar så många läsare ?? Gör ni ??


Vi kommer att få läsa resultatet imorgon antar jag och jag kan ju skriva en liten rapport här ifall nån nu skulle lyckas missa detta *L*

Ciao

ANNONS
Av Bitch - 16 oktober 2008 11:30

imorgon börjar den nya omröstningen och det skulle vara roligt om fler röstade,  jag tycker detta verkar vara en intressant fråga eller hur ?


Hur många har inte vart med om besök från andra sidan kanske ens mormor , mamma osv kommer och kastar ett vakande öga och sånt känner många av inklusive mig själv =)

så vänta inte utan rösta gulliga ni


Av Bitch - 16 oktober 2008 09:56

Foundation: Light Medium -

MatteConcealer: Multi-tasking

Eyeliner: Whirl by MAC Cosmetics
Brow Color: Blond Brow
Eye Shadow All Over: Cherry Fizz - crease Eye Lid: Pots and Pans - highlightCheeks: Summer Stroll

Lips: Soccer Practice / Whirl by MAC Cosmetics

detta till en riktigt låg kostnad som man INTE hittar i en butik i sverige - YAY =)


Så här vacker ska jag bli hade jag tänkt då det va dags att förnya makeup skåpet . All make up är mineralmake up som i mitt tycke är den bästa och håller längst samtidigt som den faktikst vårdar din hud .Nu är det bara att vänta på paketet ska landa i min brevlåda vilket brukar ta ca en vecka

Av Bitch - 16 oktober 2008 09:20

Igår satt jag och tänkte på min honeybun och våran situation och han vet mycket väl hur jag mår och jag vet väl hur han mår också och jag vet att han kämpar för att komma hit till mig och hitta ett jobb här.Han har ju det krisigt på sitt jobb som så många andra just nu.Han miste sin fina kontor och får nu sitta bland en massa andra och måste göra en omställning och det kan inte vara lätt. När folk pratade med honom förut så visste han ju att det va till HAN dom pratade eftersom dom kom in på hans rum, men nu blir det ju så att han lyssnar på allt eftersom han inte vant sig med att folk pratar runt honom och inte till honom.Han kommer att få veta runt årskiftet om han får vara kvar där borta iofs spelar det inte så roll eftersom han som sagt hoppas på ett nytt jobb här men endå ett jobb och trygghet är viktigt.

Iallafall tänkte jag att jag skulle pigga upp honom lite med en kärleksförklaring och diktade ihop en dikt ( tycker sånt är roligt ) och det va ett tag sedan han fick en sån av mig och skickade den via hans jobbmail men den fastnade delsvis genom deras spam filter så jag gjord en ny med ett foto på oss två som togs i sommras under vårans danmarkssemeter.Den är lite för privat för att läggas ut öppet såhär ;)

Jag tycker den vart helt okej men såklart så hade han inget nät hemma igår kväll ( dumma comhem ) så han såg det idag och glad vart han ju hihi

men istället för 1 kort fick han altså 2 och vart kärleksbombad ha ha .Ja men nu lär han väl veta att jag älskar honom iaf hihi .Men kärlek är inte lätt :/


Här hemma så regnar det och det är mörkt och trist , riktigt deppa väder :( och GLÖM att jag går ut och krattar idag ha ha.Finns saker jag skulle kunna göra men ORKA fniss. Jag tror jag har nån slags infektion i kroppen och så kan jag gå ett tag utan att det bryter upp och det är ju såå drygt.Bättre att skiten bryter ut så är man av med den sen fast jag kan tänka mig att det är många som går och småsnörvlar nu.

Nää man får väl ta sin  igen hihi och surfa runt lite och laaata ett tag.

Ciao

Av Bitch - 16 oktober 2008 08:26


metallica.jpg

Nästa år i Mars 7-8 närmare bestämt så ska Metallica spela i stockholm.Senast dom stog på en svensk scen va ju 2007 .Ryktet går att biljetterna kommer att vara svinigt dyra i år och jag gissar vääldigt svåra att få tag på . Min honeybun frågade mig igår om han skulle haffa 2 biljetter även om vi va osäkra om vi ville gå så det kommer han att göra och går vi inte så Tja då blir det 2 biljetter som ev kommer att söka köpare här.Dom är bra men inte mina favoriter.Det brukar ofta max en kvart sedan är biljetterna slut.

Biljetterna släpps på måndag den 20 oktober klockan 09.00

Metallica, lördag 7 mars 2009, kl 19.00

Av Bitch - 16 oktober 2008 08:02

 Vågen 23. september - 22. oktober
Som den hövliga människa, du är, kan du ha svårt att avvisa folk, som ber dig om en tjänst. Men ibland kan det vara nödvändigt

Skytten 22. november - 20. december
Du kan inte tvinga en annan människa till att göra det, du vill. Moroten fungerar bättre än piskan i längden …


Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan stå inför en ny utmaning, som - från där du är nu - verkar oöverskådlig, men det ändrar sig, när du kommer igång.

Av Bitch - 15 oktober 2008 20:01

Men vart f*n är filen ??LOL

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se