Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 3 oktober 2008 09:12

Hej svejs

Suck jag mår inget bra :( igår fick jag ett chockbesked från min läkare då mina provsvar visa as kassa resultat.jag ska inte hymla utan jag bröt ihop total, och det här va på dan. På kvällen får jag helt plötsligt alla möjliga fel på en och samma gång, yr, näsan vart täppt, mådde illa och fick feber. Så det va bara att hoppa i säng det .

Idag mår jag lite bättre som tur är men jag undrar om jag inte har en liten förkylning i kroppen ändå ?? Konstigt är det ju inte då var och varannan människa är förkyld nu .

det gäller nog att vara noga med att tvätta händerna då man kommer in efter dagens bravader, då kan man iaf skydda sig lite från förkylningar och dyl .Tur att man vart sjuk NU och inte nästa vecka då resan är

Nu får INTE Emma & Emil bli sjuka.. ajja bajja *ler *


kramiz alla



Av Bitch - 3 oktober 2008 08:37

Vad sägs om lite nyheter från Max Factor? eller rouget har funnits i butik sen i sommras men man ser reklamen på Tv


Miracle Touch Creamy Blush är ett krämrouge som ger skir färg och  verkligen vacker lyster. Och Tanken med produkten är att man snabbt och utan ansträngning ska kunna fixa den där fräscha looken med friskt rosiga kinder -Du vet som just efter en joggingtur ungefär .

Rouget har funnits i butik sen den 1a juli och vi kommer att kunna välja och vraka mellan fem olika nyanser:

 Soft Copper, Soft Candy, Soft Murano, Soft Pink och Soft cadinal

Priset ligger på 90-100kr.

.

Den nästa nyhet jag har att komma med  är Masterpiece Glid & Define Liquid Eyeliner, en flytande liner med spänstig och  filtspets.

Du får exakta linjer på enklaste sätt genom att filtspetsen avger färgen helt jämnt. Dessutom gör det unikt kompakta miniformatet Glide & Define till marknadens kanske mest användarvänliga eyeliner tycker jag.

Linern lanserades den 1a augusti och kostar runt  100kr.

Dags för lite helgshopping kanske ?? =)

Av Bitch - 3 oktober 2008 07:49

 Vågen 23. september - 22. oktober
Det är en bra huvudregel, att man skall vara mot andra, som man önskar, att andra skall vara mot en själv. Tänk på det i dag.

Av Bitch - 2 oktober 2008 12:29


Såg ni glamour igår ikväll ??

Det gjorde jag , men vad i herrejösses namn har det tagit åt Felicia och Thorn ? Stackars donna säger jag instängd i bastun mitt i visningen, visseligen är hon lite sliskig men det kan jag säga att det har Jackie Marone också blitt :-o, hon som va så gullig förr .Hon gillar bad OCH SKUM ha ha


Stepahine tja vad ska man säga, hon kör över folk i vanlig ordning men det har hon ju gjort i alla tiden denna evighetsåpa gått. varför sätter ingen henne på plats ??

Ni som som har följt den, har ni tänkt på att den snart gått i alla tv kanaler som finns ? Nu går den ju som bekant i tv4+

Nu ska vi se den spännade fortsättningen ikväll- jag bara önskar att det va mindre tv-reklam den korta tiden programmet sänds


Vem är eran favorit i Tv-serien ??

 Min är nog Nick- just nu iaf (wonder why fniss )

Av Bitch - 2 oktober 2008 08:55

 Vågen 23. september - 22. oktober
Det finns ingen anledning till att tacka nej av hövlighet, om en annan person räcker dig en hjälpande hand av ren vänlighet.


Av Bitch - 2 oktober 2008 08:31


Jag bara måste få tipsa et om två underbara ställer för er som har småbarn och hund/katt. Charlotte perelli samt pernilla whalgren har valt att bära smycken från sina bebisar se här

Och ni med husdjur kan kika här

Jag fastnade för den här att sätta på dörren


Hoppas ni ska hitta något som passar

Tjing tjing

Av Bitch - 2 oktober 2008 08:16

Godmorgon

Tänk att det redan är torsdag och en hel veckan sedan jag fyllde år, tänk va tiden går fort  Hemskt egentligen, dagarna/veckorna/åren bara trillar på i en rasande fart och vad gör man av sin värdefula tid här på jorden hm Tål att funderas på.

Ja här hos mig så är det mulet som vanligt och pessimist som man är så fortsätter väl detta skitväder hela oktober nu ha ha ha .


Jag frågade igår mina syskonbarn om det va okej att nämna dom i bloggen vid deras riktiga namn Emma och Emil och det va det så nu vet ni vilka *lisa* och * bart* är ha ha . Syrran har en kotte till vid namn Magnus- en riktigt charmör det he he .


Man ska vara noga med att skydda andras identitet innan man faktikst fått ett ok att använda deras namn på nätet.och Simpsonfigurer är det väl kanske inte det charmigaste att få namn efter ha ha

Emma har det föressten lite jobbigt i skolan nu , hon känner att hon får plugga varje dag hemma för att komma nånstans

men gumman det är VÄRT det, tänk att få bra betyg och en bra framtid sedan. Håller ni inte med mig om det people ??

och sen har hon ju Londonresa att se fram emot som en morot ;)


När syrrans ungar va små va jag som en extra mamma för dom alla 3 så man känner så mycket för dom. Jag kom aldrig magnus så nära som jag har gjort med dom andra två men så kan det vara, nu när magnus blitt stor så känns det bättre mellan oss faktikst. Han är go pojken =)

Eftersom jag aldrig fått egna barn så är det hennes ungar som är *mina* speciellet söta lilla Emma, men hon vet vilka knappar hon ska trycka på den ungen. Ojoj ska se hennes sms till mig ibland, det är så man tapar hakan ha ha . Love you emma ;)


Nää nu är det dags för en kopp the , den 1a idag av alla 50 jag dricker HA HA

Kram på er

Av Bitch - 1 oktober 2008 14:08

Allas våran Brittan har släppt en ny singel , jag vet inte vad man ska tycka om den. Kanske blir den bättre efter att man har lyssnat på den några gånger

Vad gillar ni Brittans nya singel Womanizer? Det är den första låten som släppts från hennes nya platta "Circus".

hur som helst varsågoda ni kan lyssna på den här

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards