Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 29 oktober 2008 22:40

Ville bara kika in och säga godnatt och sov gott =)

Av Bitch - 29 oktober 2008 20:10

Ja då va det dags att fixa om hemma lite igen dårå hihi men eftersom jag vill överasska min honeybun på fredag och han läser ofta mina inlägg här så kan jag inte säga riktigt vad det är, men så mycket kan jag avslöjja att det vart lite ommöblering och hur blidde det ?? -jo jag är nöjd faktikst även om det inte blev som jag tänkt mig från början. Men det är ju inte ofta det blir det -som man tänkt asså.Börjar få möbler ÖVER helt plötsligt *s*


Och är det något jag avskyr så är det oordning och ha för trångt och pryttlar överallt-nej sånt går fetbort faktikst.Jag har vart ute i sommarstugan med min syster en sväng också, tagit hem lite blommor och hallon från frysen från våra hallonbuskar vi plockade av i sommras.Gott med hallon =)

Men idag har jag gått med en hemsk huvudvärk hela dan så jag hoppas den är borta imorgon.

Jag kommer att göra ett nytt inlägg med dagens horoskop och gossip &fashion imorgon

Till dess ha det så bra och sköt om er

Av Bitch - 29 oktober 2008 12:07

Gloss Pur Black från YSL, 235 kr finns hos butikerna från och med November

Nu ska vi tydligen ha läppar svarta som natten

vad säger du ? kommer du att köpa dig ett svart gloss ?? Kommentera gärna


jag hoppar över *L*

Av Bitch - 29 oktober 2008 10:39

Det blir ingen slips till pappsen !


Snar är det Fars dag. Detta ett i raden av amerikanska jippon som vi förväntas celebrera. Om man inte kastar sig ut i månglarnas tempel väntar ett Dåligt Samvete som heter duga,eller ?  
 Kaffe på sängen. Ett par exklusiva strumpor. Ett par gosiga innetofflor att mysa i framför brasan. Eller varför inte en skön morgonrock å lite choklad och en dotter som glatt halloar GRATTIS PÅ FARSDAG?


Annars? Tja, då är man väl ett dåligt barn, en otacksam avkomma som inte ens kan hala upp en sketen slips till farsgubben. Skam. Skuld. Skäms på dig glömma bort pappsen på dette viset!


Anar ni en uns cynism? Kanske en liten liten lätt bitterhet från min sida? Ja det är helt korrekt. Jag har alltid fnyst åt dagen då Faderskapet ska hyllas FAST ska erkännas att jag har tänkt att jag kan vara den bättre av oss å FAKTISKT HÖRA AV SIG. Men i år då jag fyllde år- han ringde inte ens så varför ska jag, menar till slut kommer man till den gräns att man faktiskt inte orkar bry sig längre


 Med ett hånfullt flin har jag den andra söndagen i november tänkt: jodå! Det vore ju hemskt skojigt att fira honom - om man någon gång hade karl’n inom räckhåll eller om han ens hade ett uns vett at ringa då och då. Å gärna i nyktert tillstånd.


Min papps var ingen närvarande pappa precis. Han var ytterst frånvarande. Dök sällan upp på avtalad tid. Glömde allt som oftast mina födelsedagar. Gifte sig med Lena och glömde bort att han redan hade en familj OPPS lixom. Svek löften tätt ofta så jag och mina syskon har mer än en gång fått svälja hans svek mot oss- sånt är inte nyttigt i längden


Så tyvärr pappa du blir utan slips i år

Av Bitch - 29 oktober 2008 09:29


Idoldeltagare rasar mot produktionen
En av storfavoriterna i årets Idol, Lars Eriksson skriver i sin blogg på tv4.se ett inlägg där han uttrycker sitt missnöje över den kommande samlingsskivan som under veckan spelas in. Det gäller bla. formuleringar i kontraktet, bristande information och låtval. I sin blogg skriver han -"Idol är ingenting seriöst för mig. Har aldrig varit, kommer aldrig att bli. Professionaliteten i programmet ligger i kommersialiseringen, marknadsföringen, absolut inte i den musikaliska kvalitén. Detta vet ju alla. Jag är med för att jag halkade in på ett bananskal. Och så vill jag tillägga att jag absolut inte vill vinna Idol, för er som inte fattat det, för det gör mig bara än mer indragen i sån här skit än jag är nu."


Förslaget till lars är att sluta sura-tacka för kaffet och HOPPA av !!


Simple Life"-stjärnan vill hjälpa hemlöst barn
Nicole Richies dotter Harlow verkar snart få ett syskon. Stjärnan uppges planera adoption av ett hemlöst barn enligt Star Magazine.
Hon har besökt Beyond Shelter i Los Angeles två eller tre gånger i veckan och spenderar många timmar med hemlösa barn. Hon älskar att vara runt dem. Nicole är seriöst intresserad och frågar mycket om adoption, uppger en källa.

Nicoles pojkvän Joel Madden verkar dock inte lika engagerad i frågan - men så bestämd som Nicole verkar vara kan hända att han inte har så mycket att säga till om.


Heta svenskar invarderar Hollywood! Malin Åkerman och Alexander Skarsgård är två heta namn som ständigt uppmärksammar! Malin är aktuell i en ny film och riktigt het bland kändisfotografer!
se hela videon om Malin Åkerman här


Personligen tycker jag att det är jätteroligt att våra svenska stjärnor blir stora i usa -vad tycker ni ?

------------------------------------------

Mitt Fashiontips :


Jag tycker att smyckerna från Ouch! by ko-ko-no är så fina

se ett ex här  Armband med hjärtformad, öppningsbar berlock, 6 infattade kristaller, kostar 399 kr.

Av Bitch - 29 oktober 2008 08:47

 Tömma ett badkar
En högt uppsatt politiker besökte ett mentalsjukhus och blev visad runt av föreståndaren.

- Hur tar ni reda på vilka som är tillräckligt tokiga för att bli inlagda? frågade politikern.

- Vi fyller ett badkar med vatten och ger dem en tesked, en kopp och en spann och ber dem tömma karet, svarade föreståndaren.

- Aha! sa politikern. Och de som är normala tar naturligtvis spannen, för det går snabbast.

- Nej, svarade föreståndaren. De som är normala drar ur proppen ur badkaret. Har ni förresten några önskemål, enkelrum eller 2-bäddshe

he he

Av Bitch - 29 oktober 2008 08:34

 

Väduren 20. mars - 19. april
När överraskade du senast din partner eller din bästa vän/väninna med en läcker middag - helt utan någon anledning?


Vågen 23. september - 22. oktober
Låt inte ditt goda humör förstöras av en småsak. Glöm det, tänk på något annat; något roligare; något finare; något festligare


Oxen 20. april - 20. maj
Dagens råd: Se till att få frisk luft och ordentlig mat i dag. Det räcker inte att öppna fönsterna och beställa snabbmat


Skorpionen 23. oktober - 21. november
Du kan komma att betyda mycket för en annan människa i dag - en person, som har behov av att bli uppmuntrad ... och helst av dig.


Tvillingarna 21. maj - 20. juni
En oenighet mellan dig och en annan kan ha lett till, att ni inte talar med varandra. Vore det inte på tiden att lösa problemet?


Skytten 22. november - 20. december
Gör dagen i dag till något speciellt. Låt det inte bara bli en vardag med tvätt, disk och hämtpizza. Skapa dig själv en god dag.


 Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag skall du lyssna öppet på, vad du hör - och du skall lyssna noga, för budskapet är kanske inte exakt det, som blir sagt.

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du bör tänka över, hur du handlar. Se upp,så att du inte är för självcentrerad  försök istället att se saker ur andras ögon


Lejonet 22. juli - 22. augusti
Din familj (och/eller din partner) kan känna sig lite försummade. Det är viktigt, att du också kommer ihåg att vara där för dem


Vattumannen 20. januari - 18. februari
Låt inte arbetsrelaterad stress gå ut över andra, som inte har något med det att göra. Använd istället andra till att ladda.


Jungfrun 23. augusti - 22. september
Det krävs bara lite för att göra någon glad. Tänk, att man med en liten insats kan bidra till, att någon annan får en bättre dag

Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du kan behöva en framgångsupplevelse! Det är inte alltid, den kommer av sig själv, så se till att skapa ramarna för en!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards