Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 27 oktober 2008 12:08

som kom med mitt paket från everyday minerals jag beställt och mitt nya scrapbook paket- ojoj nu har jag lite att gå igenom här =)

Kortet jag berättade om att jag hade gjort vart tydligen mkt uppskattat och då kan man ju inte bli nått annat än glad :-D- när man lägger ner tid på att göra något eget än bara springa iväg och köpa något opersonligt kort .

jag ska också njuta av den nya tidningen  som kom idag =)  där viktoria silvstedt är gästredaktör- och jag vet inte men det kan ju vara skönt att slippa höra hennes swenglish- jag lever i usa you know, me very famous  ha ha ha .. he he he just det


Sen ville söta Emma fika idag trots allt, så jag försööka skynda mig - i need to beautyfie myself om jag våga visa mig på stan ha ha ha .

jag ska försöka lägga in lite bilder på det  jag gör sen med

kram på er

ANNONS
Av Bitch - 27 oktober 2008 10:15

Jag försökte få en biljett till magnus betner's show i göteborg men det sket sig , det här fick jag som svar :

Rubinen i Göteborg är utsålt sedan någon vecka tillbaka så Göteborgare som inte har hunnit få en biljett dit får vänta till i höst.

Tack då så jäävla mycket :(, men Betner du får väl köra en extra show då eller ?? typ sova &äta å sånna banala saker får du väl göra nått annat år *S*

jag vill garva . underhåll mig för 17  PLZZZ


Pözz

ANNONS
Av Bitch - 27 oktober 2008 09:35

 

Väduren 20. mars - 19. april
Du kan ha svårt att besluta dig i ett bestämt ärende, men om du lyssnar på din intuition, så vet du nog, vad du bör göra.


Vågen 23. september - 22. oktober
I dag är din ekonomi i fokus, och det kan vara både positivt eller negativt. Om du är i en trög period, bör du vara försiktig.


 Oxen 20. april - 20. maj
Varför skall man alltid vara så förnuftig och göra, vad andra förväntar sig, att man skall göra? Tillåt dig själv att släppa loss.


Skorpionen 23. oktober - 21. november
Sluta tro, att andra inte kan använda dina råd till något. Om de inte kunde det, skulle de ju låta bli att fråga dig om dem.


Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Dagen kan komma att bjuda på utmaningar på ditt arbete, som du inte förväntat dig, men som du med glädje vill kasta dig över


Skytten 22. november - 20. december
Det blir en bra dag. I dag kommer du kunna få många bekräftelser från ett eller flera håll, som betyder mycket för dig.


Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag kommer du kunna ha svårt att koncentrera dig på det, du håller på med, för dina tankar kretsar kring något helt annat.


Stenbocken 21. december - 19. januari
Dagens goda råd: Det är viktigt, att du visar, att du inte är rädd för att ta i, och att du följer upp dina ord med handling.


Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ge inte upp, bara för att saker och ting inte går precis, som du föreställt dig. Om du verkligen vill något, är det värt att kämpa.Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det finns ingen anledning att känna sig slagen på förhand, för saker och ting kan gå helt annorlunda och bättre - trots alla odds.


Jungfrun 23. augusti - 22. september
Var förberedd och redo på att i dag vara en god lyssnande vän/väninna/pojk- eller flickvän/kollega/syskon, eller vad du nu är.


Fiskarna 19. februari - 19. mars
Det ligger kärlek i luften, och den kommer också att flyga över ditt huvud - det gäller bara att vara beredd på att ta emot den.Av Bitch - 27 oktober 2008 08:15

Godmorgon

Va konstigt det blev att vakna då det är ljust ute sen vi gick över till vinertid- det är så man vaknar och HJÄÄÄLP klockan är för mycket och upp som ett jehu och kasta på sig kläderna och dra iväg ut för att titta på klockan och men JAHA vad hon inte MER- tack för det då televerket ha ha.

Men skönt är det ju för då slippar man känslan att man klivit upp mitt i natten men å andra sidan så blir det ju mörkare tidigare- blää


Jag hade tänkt att kolla på Magnus Betner då han åker runt på sin Tal till nationen - höstturné 2008 .Tycker han är så härligt med sin ärliga stand up show men så MISSAR jag hans besök på min ort *GAAAH* hur kunde jag det ??? Totalt hjärnsläpp förmodligen

MEN ( he he he ) nu ser jag på hans hemsida att jag har chans att se honom den 3-4 dec då han är i Götebooorg  . Men gud va bra sida det är att beställa biljetter ifrån då hmm ja ja men det ska nog fixa sig.om nu inte biljeterna är slut vill säga

Fast då lär man väl börja åka tåg 2 dar före om man ska komma fram i tid eftersom sj funkar så jävla bra .. NOT

sj sj gamle vän- hmm

Fast Björn gustavsson är inte så jäkla dum han heller, man kan ju lugnt påstå att han gjorde succe i melodifestivalen sist.Ska ta ett snack med honeybun så får vi se vad vi kommer fram till!


Ja nu har ju ungarna höstlov dårå, så åka ner på stan idag är väl kanske inte sådär jättesmart då det lär krylla av dem.En av dom där höstlovsungarna är ju Emma och jag har lovat att ta ut henne på en fika, jag sa idag sist vi snackade men nu känner jag att jag inte orkar sätta mig på tåget imorrn och åka ner till honeybun så vi kan ju ta den där fikan nån dag i veckan. Som ni kanske kommer ihåg så tog jag ut mig fullständigt så jag känner av den tröttheten fortfarande.Tänkte ta det lite lugnt och försöka vila och återhämta mina krafter lite.

 Sen lär det va fart på kärringen igen i vanlig ordning *ASG*


Idag är det en fin höstdag hos mig med sol-me like


kram på er


Av Bitch - 26 oktober 2008 17:22


Nyfiken hur ?? kolla här och börja redan idag =)


Lycka till

Av Bitch - 26 oktober 2008 09:23

   Vågen 23/9 - 23/10

Månadshoroskop - oktober 2008

Under en stor del av oktober månad blir frågan om hur du relaterar till andra människor – i synnerhet dem närmast dig – särskilt angelägen. Detta blir särskilt tydligt dagarna runt den 7:e, när vissa upplysningar sätter igång en process som sätter till och med din väletablerade förmåga till diplomati på prov. Du är alltid mycket känslig när frågor om rättvisa hamnar på tapeten, och detta är en tid när någon där hemma inte alls är överens med dig om något som dessvärre är ganska viktigt. Mycket lite kan uppnås just nu, särskilt inte genom att ta strid med någon som saknar förmågan att vara flexibel. Sådana personer som hämtar stöd för sina synpunkter i det som varit och åberopar traditionen i tid och otid kommer inte att vika en tum.

Under de oktober månads första veckor befinner du i en svag position resursmässigt, och det är mycket möjligt att du blir beroende av någon som endast motvilligt är beredd att ställa upp för dig. Den andra helgen i månaden kan bli något av ett lågvattenmärke; en tid då du kanske tvivlar på ditt eget värde och känner dig särskilt utsatt. Vid denna tid finns inget annat att göra än att sätta din tillit till en stark partner.

Efter den 18:e ljusnar det dock betydligt på många olika fronter. Din sinnesstämning ändras radikalt när du känner dig mer optimistisk och också blir mer utåtriktad. Dina tvivel avdunstar när du känner hur saker och ting rör sig åt rätt håll. Du värderar nu din frihet och ditt oberoende högt, något du kan fira genom att göra en kort resa för att besöka någon du tycker om. Det är också en bra tid att få besök av en god vän. Mot slutet av månaden kan du förhöja din livskvalitet genom att ta in nya kulturella intryck.

Av Bitch - 25 oktober 2008 22:41

Marie och Nicklas fick lämna isen ikväll och då måste jag ju bara fråga er svenska folket-HUR FAAAN RÖSTAR NI ??marie va ju såå mycket bättre än Torgny, men jag antar att han fick en massa sympati röster för den där incedenten med knät vilket iofs inte va så trevligt.men innan det hände så åkte han  ju inte speciellt bra.Jag tyckte så synd om Marie vid utröstningen för man riktigt såg hur nervös hon va stackarn- Men Marie vad det nu är värt- Jag hade velat se dig även nästa lördag 


 min ständiga fråga är - VARFÖR åker inte malin ut, hon är inte bra, hon tabba sig ikväll och det är inget trevligt att se henne åka *suck suck suck* Tony hade kunat vara lite bättre med tycker jag fast vem är jag å klaga, det där är nog inte så himla lätt.

Men Josefine WOW sån isprinsessa hon har blitt- YOU ROCK

Carolina och carina börjar bli lite varma i kläderna nu så att säga så ikväll va det inte så mycket att klaga på där- som ju vi svenskar är jätteduktiga på annars. MEN carolina börja ursäkta sin skånska det 1a hon gjorde :-s En vecka till nästa omgång nu

Här blåset det som 17 nu :-s

Kram

Av Bitch - 25 oktober 2008 19:16

 Stjärnor på isNu är det bara att invänta på att höra carolina gynning kackla sin skånska i direktsändning *S* och kolla på stärnor på is.Jag är lite nyfiken hur det ska gå ikväll och vem som åker ut ? Såklart ska tidningarna ha nått att skriva om och dagens stora nyhet är ju Tony irvings lårskada,men jag hoppas att han repar sig så han kan få dommarna att knipa käft *ASG* eller helt ska dom såklart inte knipa käft utan ge honom bra poäng.Släng ut skatan Malin istället ,helt ärligt så måste hon ha universums fulaste ben-my good u poor woman *S*

Ladda upp med en god kop dajm capucino MUMS


Cu later

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se