Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 25 oktober 2008 19:09

 Gillar vackra hus.

bildkälla :aftonbladet


 Paris Hilton, 27, har investerat ett par av sina miljoner – i en bordellbyggnad.

Huset, som tidigare har hyst en bordell, ligger i östra London och är tänkt att vara Paris hem under hennes vistelser i den engelska huvudstaden.

– Huset är så vackert. Det har inte vanliga rum, utan är mer som en labyrint, säger Paris entusiastiskt till sajten Female First.


Jamen vadåå-ska hon hysa en pojkvän i varje rum då eller och springa emellan dem som en kåt gasell *ASG* sicken syn .Men hon har ju inte direkt brist på pengar den där damen

ANNONS
Av Bitch - 25 oktober 2008 14:17

När jag iaf va inne på det här med snoppar med tanke på mitt tidigare inläg *s* så kan jag meddela att det visst växer snoppar på trän-nähä tänker du

JOHO säger jag för kolla här *ASG*

Ta en tur till plantagen eller blomsterlandet kanske he he he

ANNONS
Av Bitch - 25 oktober 2008 11:46

tjusig tvålapparat Jag funderar starkt på att uppgradera badrummet med denna tjusiga behållare, snacka om att vilja hålla händerna rena *ASG* och det ska man ju, speciellt i dessa förkylningstider

meeen det vete tusan om honeybun skulle upskatta den lika mycket som jag skulle göra he he .eller vad tror ni ;)

Ciao

Av Bitch - 25 oktober 2008 08:27

Godmorgon

Jag kan inte påstå att jag sovit gott alls inatt, bara sovit småstunder så nu sitter man här seg som den segaste julknäck,kola or what ever.

Duktig på grubbla är jag kan jag ju erkänna och det är sånt där intensivt grubblande så tankarna liksom krockar med varann.Har ni vart med om det ? *L* säkerligen,speciellt vi tjejjer vi duktiga på sånt, oroa oss för ditten och datten.

Sex and The City-tjejer glömmer inte det fina i vänskap, så varför ska jag/du
göra det! Ska det vara SÅ svårt att tänka på varann ???

Jag är en sån som tänker på alla andra, ALLA runt mig ska må bra och ha det bra vill jag då MEN inte många alls av dom tänker på att JAG ska ha det bra.Tycker mer och mer att latheten och bekvämligheten tar över hos folk :(  ofta får man svar som *-orkar inte* - *har inte lust* osv när jag VERKLIGEN behöver nån eller viktigt hjälp med nått bara pga LATHET!!!

Men hur slutar man då att vara mrs nice ? att kunna säga nej och speciellt till dom man tycker om,sånt är fan inte lätt det ska gudarna veta och det gör dom väl och sitter där uppe på sina moln och tänker * kolla dom små skitarna där nere vad dom kämpar och hon- ja där den blonda , nu ska vi ha lite kul * muhahhaa* Tänk om man kunde få ta ett snack med dom-men då j*vlar fick dom varmt om öronen kan jag ju meddela ha ha ha.Say hello to the blond bicth from hell MUAHAHAHA *ASG*

Ja lite humor måste man ha mitt uppe i allt elände eller vad säger ni ?

Det verkar iaf som det ska bli sol idag och det är ju skönt.

Vi hörs lite senare

kram på er som läser min blogg även om det är mitt ventilrum-jag är tacksam att ni finnsAv Bitch - 24 oktober 2008 21:02

Det känns som om all stress inte vart bra, för trots att jag va glad så kom gråten ikväll. jag känner mig tröött trött trött


Tidig kväll


Godnatt

Av Bitch - 24 oktober 2008 18:56

woow YAAAY mitt nya kök är KLART- fatta KLAART , ÄNTLIGEN hihi men ojoj va jobbigt det har varit att få ihop det men nu ska jag myyysa .Nya gardiner i köket som jag fyndande idag :-D. Stressig dag som 17 med tvättstugan mitt upp i allt men eftersom jag ska åka bort nästa vecka till göteborg till honeybun så måste jag hinna tvätta innan, så då fick det bli så här hihi. men det gick ju det med .Jag satt mig med en kopp kaffe med en skvätt kahula i GOTT.. jag hoppas ni sitter med en god drink eller så ikväll hihi .Nu lär jag hasta vidare till min bror en sväng


Cu later my friends

Av Bitch - 24 oktober 2008 12:30


Gossip Girl-stjärna stämd
Det var under Teen Choice Award som huvudstjärnan Blake Lively i Gossip Girl bar en vackert elegant klänning i lila med ett svart spänne. Klänningen är en av Angela Bilottis kreationer. Under provningen var Blake Lively väldigt trevlig, enligt Tmz. Hon erbjöd sig att omedelbart springa över till bankomaten och ta ut pengarna för att betala klänningen. Något som Bilotti sa att hon inte behövde tänka på just då. Sedan dess har skräddaren Bilotti försökt kontakta stjärnan men inte lyckats. Och vilket bättre sätt att få en persons uppmärksamhet än en stämning? Dessvärre behövs nog ingen rikemansdotter för att klara av den här stämningen som är på ynka 500 dollar.


Carola tillbaka som schlagerdrottning!
Efter 2008 års schlagerfiasko i en duett med Andreas Johnsson kan Carola ta över tronen igen! Den här gången inte som medverkande, utan som programledare!
Enligt Expressen är Carolia ett av de hetaste namnen för programledarposten! Ronnie Lans, projektledare för Melodifestivalen menar dock att det enbart är rykten och säger när Nyheter24 ringde upp honom och frågade om en kommentar på Expressens uppgifter. – Har de skrivit så? Har de skrivit att Leif Pagrotsky ska vara med också då? Expressen spekulerar, säger Ronnie Lans till Nyheter24.


Höstens hetaste musiksläpp blir en duett mellan Rihanna och Justin Timberlake! Låten heter Rehab och har premiär den 8 november

Kika in här


Dagens fashiontips :

Lite otippat kanske men idag ska jag tipsa om ett nytt diskmedel från YES som jag köpte igår- love it !!

Du kan dessutom få rabbat på coop denna veckan


  Nu lanseras nya YES Clean & Care:Ta hand om dina händer – medan du diskar
Produkter inom hushållssegmentet i Norden genomgår nu en unik förändring där hem och skönhet möts. YES lanserar den största produktnyheten på 40 år som nyligen gjorde stor succé i Storbritannien. YES Clean & Care är ett nytt sorts diskmedel som hjälper till att hålla händerna mjuka och lena samtidigt som disken effektivt rengörs från fett och smuts. YES Clean & Care kombinerar nytta med skönhet!

Av Bitch - 24 oktober 2008 10:24

Godförmiddag


Anledningen till att jag börjar blogga så sent idag va att jag gav mig på tapterna direkt på morgonen*ler* jag vet ju hur fort timmarna sticker iväg och nu vill jag verkligen bli klar med detta. Jag har ju lite mera jag behöver göra idag också, Bla tvätta lite.Och det behövs efter alla handukar och kläder med taperklister överallt *ASG*.Men hur långt har jag kommit då :-D-joo jag är nästan klar YAY, bara två korta bitar kvar och lite bord så jag säger vid halv 12 då ere klart he he *stort flin*.men då kommer nästa grej , nämligen att bege sig ner å köpa gardinerna

men mer om detta senare för nu lär jag fortsätta men jag måste säga att jag känner mig lite mallig att jag fixar detta själv för det är det inte alla tjejjer som gör.


kram

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se