Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 21 oktober 2008 10:14

När jag trotsade regnet och skulle gå och kratta bort lite löv så ser jag att halva mitt staket vid vägen är borta. jag bara stod och gapade :-o VAAA ett hål.Och jag tänkte att är det någon som har tagit det typ snorungar eller så , så är det inte långt borta och mycket riktigt . Jag hittade det en bit in i skogen alldeles trasigt, inte en hel pinne :( men jag bar tillbaka det hem ändå för stolparna till staketet är dyra så dem ville jag ta reda på.


Jag är så förbannad så det finns inte, J*VLA UNGAR. att dom inte fattar va det kostar att sätta upp staket sådär . men jag ska genast sätta ut en tistel i tidningen*morrar*. Jag har kämpat så för att få ordning på mitt hem efter en jobbig seperation och detta är tacken *snyft*


Ja ja . vi får se vad det blir för lösning på detta

ANNONS
Av Bitch - 21 oktober 2008 09:22


Nu har ännu en svenska fångat en miljadär hmm man kanske ska åka till landet over there ha ha 

 Svenska Lisa Persdotter, 28 brädade Martha Stewart – och snärjde en av USA:s rikaste män.Om en månad blir hon, miljardärsfru

.Gifter sig i november Lisa Persdotter träffade 32 år äldre C

Fotokälla:sthlm finest

Elton John, Mick Jagger och Bill Gates är bara några av namnen på gästlistan till bröllopet i Göteborg.

Att multimiljardären Charles Simonyi, 60, hade förlovat sig kom knappast som en chock. Däremot slog nyheten om föremålet för hans kärlek ner som en bomb.

Slut med Martha

Efter 15 års förhållande med en av USA:s största tv-personligheter, Martha Stewart, 67, var det plötsligt Lisa Persdotter, 28, från Särö, som gick med miljardärens jättediamant på fingret.

Paret, som bor i Washington, har under några intensiva dagar varit i Sverige och finslipat bröllopsdetaljer. I söndags tillbringade de flera timmar på lyxrestaurangen Ulla Winbladh i Stockholm med Lisas familj.

– Allt har varit väldigt hemligt. Till och med middagsbokningen gjordes i ett annat namn, säger en källa.Kan vi läsa på aftonbladet idag

Miljardären Charles Simonyi är väldigt mån om sitt privatliv, och har inte yppat ett ord om det kommande äktenskapet. Inte heller Lisa Persdotter har kommenterat förlovningen, och hennes nära och kära är belagda med munkavel.

Träffades i februari

När Aftonbladet pratar med familj och vänner är alla mycket förtegna om bröllopet.

Enligt tidningen Business Journal i Seattle föll paret för varandra i februari. I augusti gick sedan Simonyi ner på knä i Saint Tropez, och romansen fortsätter i samma snabba tempo. Den 22 november blir de man och hustru i Domkyrkan i Göteborg.

Bland gästerna syns då världskändisar som Elton John och Bill Gates. Men en som inte dyker upp är Martha Stewart. Stjärnan sägs vara hjärtekrossad.NÄHÄ ? meen va konstigt

Man får nog passa sig då man blior äldre för då kan man bli dumpad för en yngre årsgång


Är jag vid Göteborg vid detta tillfälle så kan ni ger er den på att jag ska papparatzza ha ha .Jag ska ju åka till Ullared på julklappsshopping då

ANNONS
Av Bitch - 21 oktober 2008 08:03

Här regner det och är så mörkt,typist höstväder.Det har blåst kraftigt inatt och regnet har piskat mot rutan.jag hoppas på vackrare väder snart och lite sol för jag har ju bara grundat min stolpe vid altan och jag måste på med färgen innan det blir riktigt kallt nu.Finns lite pyssel att göra när man bor som jag gör men för det mesta är det kul.Dock är det INTE kul att kratta löööv usch tvi blää ha ha och speciellt inte i blåst eller regn.

Jag köpte lite belysning igår som jag ska ha på mina trän ute sen närmare jul och jag tänkte att jag skulle sätta i belysningen innan snön kommer,smart eller hur *L* .I sommras va jag så klantig så jag körde över ena belysningen som jag hade låtit sitta kvar med gräsklipparen OJJJ va det flög sladdbitar ha ha ha( det hängde ner under trädet som jag inte såg ).DET kommer inte att hända igen, så det så ;) fniss

Men visst är det fint med sån belysning ?


på morgonen fick jag en ide att testa att blanda vitt te med grönt te och det va gott faktikst och nyttigare än svart som jag dricker så mycket av. så testa det :-d


Jag får se om jag börjar slipa bort kanterna på våderna på tapeten i köket idag, jag är ju såå ivrig att komma igång hihihi och det går fortast om jag gör det själv så jag ska försöka klara mig själv så mycket det går .

Nätaggregatet verkar vara knas på min dator också så jag har skaffat ett nytt men dääär går jag bet på att göra det själv så jag ska be min käre bror hjälpa mig med det.  Min honeybun har tapat drivrutierna på sin dator så den knasar också *suck* och han har inget diskettstation för då skulle problemet snabbt va löst . men är det någon som läser detta och är datorkunnig så hojta gärna med nån ide :-d .


Nu ska jag ta lite jordgubbsfil tror jag *mums* så hörs vi lite senare


Ciao

Av Bitch - 21 oktober 2008 07:32

Vågen 23. september - 22. oktober
De tjänster du har gjort för andra, kommer inte dåligt i retur. Tvärtom. De, du har hjälpt, står också redo att hjälpa dig.


Skytten 22. november - 20. december
Om du skall förhålla dig till ett känsligt ämne, är det mycket viktigt, att du kommer ihåg att vara så diplomatisk som möjligt.


Fiskarna 19. februari - 19. mars
Din dag kan bjuda på rutinpräglade uppgifter och överenskommelser. Det goda är, att du inte behöver tänka så mycket.       

Av Bitch - 20 oktober 2008 20:50

Nu har jag vart och köpt ny tapet till köket =) så nu är jag SÅÅ ivrig att börja fixa,men vi får se imorgon om jag börjar.Det blidde en brun nyans och det kommer att bli så snyggt *flin* .Jag såg så många nya moderna tapeter/fondvägar men smakar det så kostar det och det fanns rullar från 600 kr :-o, men sånna pengar har inte jag :/ kostar ju pengar gräs att få ihop ett rum.Jag fick med mig min syster som smakråd iaf och det va bra.

Just nu blåser det som 17 här och det känns som det blåser in för det är ruggigt nu *burr* .Idag har jag käkat lite wokad biff till lunch och MUMS va det va gott.imorgon hade jag tänkt att försöka få tag i nya gardiner till köket =) men vi får se hur det blir med den saken.

Nu är det dags att göra lite annat här så jag säger godnatt


Ciao

Av Bitch - 20 oktober 2008 12:22

 

Mirakel! Jenny McCarthy botade sin sons autism med diet!
Den fd. ”Baywatch”-skådisen Jenny McCarthy påstår att hon har botat sin son Evan från hans autism. Hon tror att det var genom mässling- och påssjukevaccinet MMR han fick sin sjukdom. "Innan vaccinet var han så kramgo, kärleksfull och gosig. Men sedan var det som om någon kom och tog honom." säger hon till US Weekly. Jenny satte sonen på en diet helt utan vete och mjölkprodukter och efter ett tag började Evan komma ut ur sitt skal. När han skrattade första gången bad hon till gud att det inte skulle vara den enda gången.

David Duchovny skiljer sig efter rehab!
David Duchovny - tidigare känd från 90-tals serien Arkiv X och nu igen aktuell med serien Californication åkte för ett par månader sedan in på rehab för sitt sexmissbruk. David och hans fru Tea Leoni ska nu gå skilda vägar. Paret som varit gifta sedan 1997 separerade redan innan han åkte in på rehab - men nu är det bekräftat att en skilsmässa blir nästa steg. De har valt att hålla separationen hemlig för media i flera månader på grund av att deras två barn inte skulle behöva exploateras i pressen

Hmm känns som att det är LITE för sent för det ha ha

-------------------------------------------------------------------

Dagens fashion tips :

 Denna klänning från Nelly tycker jag va så fin och den finns ända till stl L och det är bra

Av Bitch - 20 oktober 2008 10:33

Fläskkarré BBQ med avokado- och potatissallad samt citronyoghurt


Ingredienser
Portioner: 4

600 g fläskkarré i tunna skivor
1 dl BBQ-sås
3 bakpotatisar
2 plommontomater
3 mogna avokado
1 citron 
1 msk olivolja 
2 dl matyoghurt
1 kruka romansallad
salt och peppar

 

Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Tänd grillen/ugnen! Pensla de tunna skivorna med barbecuesås och lägg på ett fat.
2. Sätt ugnen på 200°C.
3. Klyfta bakpotatisen, ställ på en oljad plåt, kör in i ugnen ca 15 minuter. Klyfta tomater, skala och klyfta avokado och lägg på ett fat.
4. Riv skalet av citronen, pressa ur saften och blanda med olivolja och yoghurt.
5. 5 minuter innan potatisen är färdig så grillar du köttet ca 2 minuter på varje sida. När potatisen är klar, blanda den med tomat, avokado och arrangera vackert på ett fat med några droppar olivolja, salt, peppar och romansallad.
6. Servera det grillade köttet med avokado- och potatissallad och citronyoghurt

För alla:
Läs noga ingrediensförteckningen på BBQ-såsen
I övrigt glutenfri
Laktosfri: använd laktosfri matyoghurt
Mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot sour supreme (innehåller soja)Perfekt både till vardag och helg .. låt det smaka =)

Av Bitch - 20 oktober 2008 10:08


Tänkte att jag skulle sätta mig här och skriva lite i bloggen innan jag tar itu med dagens göra. Inte för att jag inte suttit vid datorn förs nu , det har jag *L*. Jag tog frukosten här och suttit och letat efter en diskmaskin och ett skåp att ha i köket för som jag har det nu funkar inte.men jag hittar inte efter det jag letat efter tyvärr.


Jag känner verkligen för att göra om i köket och det är kökets tur nu *L* jag har rustat hela min lägenhet överallt utom köket ( jo delvis ) och vardagsrummet. Köket fick jag nymålade köksluckor i början av året  och jag har nya mattor på golvet nästan överallt. Jättefin parkett i vardagsrummet.

Jag ska tapetsera om i köket hade jag tänkt men inte hela väggen för det sitter sk halvvägg nu och den undre halvan är så ful så den ska jag förnya hade jag tänkt *L*. Men det är lätt gjort och sätter man en bård i mitten syns inte skarvarna. Tur att man inte har tummen mitt i handen när det gäller sånt ha ha ha, jag kommer ju från en snickarfamilj kan man säga .

Pappa är snickare så därifrån har jag lärt mig mycket sen har jag ju en händig  äldre bror & syster som båda är händiga. Jag har redan tapetserat hallen själv och jag är ganska nöjd .


Men jag fryser hemma BURR tycker det är kallt inne.. fler som gör kanske ?? har sett att många klagar på värmen inne i tidningar mm. Men det är inte vackert väder ute heller utan grått och mulet och SÅ ruggigt .

det sket sig big time kan man säga med att få tag på Metallica biljetter så GRATTIS till er som hann =)


Nej nu måste jag återgå till letandet igen

Vi hörs i eftermiddag

Ciao

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se