Hacked.

Alla inlägg under oktober 2008

Av Bitch - 20 oktober 2008 07:21

Vågen 23. september - 22. oktober
Dagen kan gå snabbt, och du kan i slutet av eftermiddagen upptäcka, att du inte hunnit med det, du skulle - om du inte planerar

Skytten 22. november - 20. december
Du kan komma att avskärmas från den sociala gemenskapen, för att du enbart koncentrerar dig på jobbet. Väg fördelar mot nackdelar.


Fiskarna 19. februari - 19. mars
Framgång kan nås och kännas på många sätt. Du behöver inte ha vunnit guld. Du kan också bara veta, att du har gjort ditt bästa

ANNONS
Av Bitch - 19 oktober 2008 19:49

Godkväll

Idag fick jag sova lite längre än igår morse och det va såå skönt =)

Blitt lite si ochså med maten här idag och jag känner att jag verkligen måste bättra mig med det , det blir alldeles för mycket småätande och onyttigt ätande *ajja bajja på hon* och det är INTE alls bra för vikten. jag är så missnöjd med både min vikt och kropp men säg den tjej som inte är det *L*. Idag har jag  vart på en liten miniturne kan man säga, en sväng till rusta och ÖB och en snabbis till ikea.Där såg jag såå söta små möss 

som jag kommer att köpa och dekorera min gran till jul ,sött att både sätta i granen och på golvet bredvid en tomte eller så. dom kostar 9 kr st

.Just nu sitter jag med huvudvärk och det svider i halsen aj aj aj , säg inte att det ska komma nå skit igen :(. Jag blir lätt sjuk tyvärr.

Jag tror det kommer att bli en tidig kväll.

Jag blev glad att jag hade börjat klättra på listorna här på bloggen wow va kul =).Jag  är så glad att jag har läsare varje dag och dom ökar mer och mer YAY.Tyvärr är jag lite dålig på lägga ut dom komentarer jag får och jag ska skärpa mig med det men ni ska veta att jag blir GLAD. f'låt f'låt

Lika glad blir jag för dom som röstar TACK =)


Hoppas ni haft en bra helg

Sov gott

CuANNONS
Av Bitch - 19 oktober 2008 12:08

Enligt aftonbladet's sofie så är det denna skotrend ovan som gäller i höst &vinter.Jag tycker den är väldigt snygg även om det är mest på hösten innan snön man kan ha lågskafts boots

Från Ninewest hittar du dessa för 109 $ samt dessa för Udell, Boutique 9 135$

Hm hittar du dessa godingar  för 398 svenska kr

Gillar du Anne michelle skor så kan du kamma hem dessa för en låg summa men då gäller det att skynda sig  hmm jag grunnar


Av Bitch - 19 oktober 2008 09:16

Posh blir weddingplanner
Spice Girls Mel C har varit tillsammans med pojkvännen Thomas Starr i 6 år. Nu planerar paret att gifta sig och till hjälp för att planera tillställningen är ingen mindre än Victoria Beckham!

Victoria har tidigare hjälpt till att planera andra kändisbröllop så som Tom Cruise och Katie Holmes 2006, och Cheryl Cole och Ashley Cole under samma år. Att Posh sitter med stort kontaktnät är ingen hemlighet - och med hjälp av vänner såsom designern Roberto Cavelli kan både dagen och klänningen komma att bli riktigt spektakulärt!


Schlagercirkusen 2009 startar redan nästa vecka!
Vill du se Melodifestivalen 2009 direkt på plats måste du passa på! Nästa fredag (24/10) släpps biljetterna till såväl genrep och direktsändning. Melodifestivalen kommer att besöka Göteborg, Skellefteå, Leksand, Malmö och Norrköping. Den storslagna finalen läggs som tidigare år i Globen Stockholm.
Tidigare år har biljetterna tagit slut i en väldig fart så det gäller att boka direkt på fredag 24/10 klockan 9.00 när möjligheten fortfarande finns!

Av Bitch - 19 oktober 2008 08:29

Vågen 23. september - 22. oktober
Du har många innovativa idéer och konkreta förslag på, hur man kunde göra saker mer ändamålsenliga - dela med dig av dem!

Skytten 22. november - 20. december
Du kan känna, att någon, som du annars brukar anförtro dig till, inte visar fullt lika mycket förståelse som normalt.

Fiskarna 19. februari - 19. mars
Var inte rädd för att ta ett steg, som kanske kan verka lite vågat. Frukta hellre den dag, du inte vågar försöka.

Av Bitch - 18 oktober 2008 22:40


Det va altså Kicken som gick vidare ikväll och Rafael som fick åka hem.Men såg ni vilka gnistror det va mellan Kicken och hans dam WOW säger jag bara fniss.Många va bra ikväll tycker jag och man ser att alla ger sig på svårare grejjer, och det är bra-skitbra rent ut sagt för det behövs för att det ska vara roligt att kika.Marie serneholt va kanon ikväll och faktikst tycker jag att Tony va bra också, han är så mysig med sin swenglish ha ha .Gynning hade snygga skor eller - nä hela outfitten va snygg, suck va snygga ben den människan har-bara hon kunde hålla tyst ha ha


Nästa lördag får vi vad deltagarna hittar på


Godnatt

Av Bitch - 18 oktober 2008 22:08

Jag kikade på Sing a long ikväll på tv3 men jag reagera STARKT då Marie Picasso visade sig i den fulaste klänningen jag sett på år och dar. herred*ävlar va ful den va ha ha ha .


Va det NÅN som tyckte den va snygg ?? I wonder

Av Bitch - 18 oktober 2008 18:28

Nu har det redan blitt kväll och har faktikst inte gjort många knop idag. Jag har vart ute på Ica Maxi och handlat lite gott till kvällen då jag ska titta på stjärnor på is.Jag missade ju förra lördagen pga av att jag va i London då.

Jag har roat mig med att göra kalops idag och det är ju någon man inte gör speciellt ofta,inte då jag iaf fniss ,men gott är det minsann.

Min honebun gillar det vet jag så jag kommer nog att göra det igen.Nu har ju inte han vart med mig idag tyvärr,och kommer inte att vara det på hela helgen men vi får se nästa vad som händer.

Ja vi får se vem som åker ut ikväll då av isstjänorna *L*


Ha det så gött alla

CiaoPresentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se