Hacked.

Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Mina 1a scrappade julkort

Av Bitch - 18 november 2008 08:26

 Sitter här nu med min kopp  och bloggar.

Här är det 3 minusgrader nu och snön som föll igår ligger kvar dock mest som is tyvärr, men visst är det lite mysigt då det knastrar under fötterna. Det blir ju lite ljusare av snön med och det är ju inte dumt alls .


Tänkte visa 2 av mina julkort som jag gjort i sann scrappinganda *S* det är roligt men svårt då jag är ny ny ny på dettaJag har embossat stjärnorna och hattarna på snögubbarna .Och på det andra kortet med hjärtan har jag satt röda stenar i hjärtat.

Nu ska jag bara

-göra ett album med sisdär 8-10 sidor

- två st grattiskort

- ett *grattis till nya bostaden* kort


Innan den 20 DEC .. * Ghaaaa* hur ska jag hinna det :-s


 kram

         
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se