Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Morgonpigg snickare

Av Bitch - 20 november 2008 08:52

Jag ska ju få min diskmaskin installerad idag och innan han kan komma måste ju snickaren komma hit och fixa . men jag hade ju inte trott att han skulle vara så MORGONPIGG fniss. Vojne innan kl va halv 8 va han här och fixa och sen drog han fram min dammsugare som man måste ha dubbla hörselskydd på sig för att inte få tinnitusskador *s*, så då väckte han upp resten av grannarna också då , dom som nu fortfarande sov.

men nu är det klart så röris kan komma hihi. Ska be han koppla in diskis på varmvattnet så spar jag lite ström ;)  jag får blinka lite fint med lilla ögat he he.


Det började ju snöa igårkväll igen så nu är det lite mera snö på backen och ljust och fint. Min älskling är hemma igen också Dvs datorn men den är inte klar för jag måste flytta över hårdisken i den först och nätaggregatet men sen så WEHEEE. SURF TIL YOU DROP ha ha ha


Idag ska jag försöka få hem hem plattisen med , den skulle ha kommit hem igår men jag hade bara ingen tid över till att hämta den.

Idag ska jag tvätta på eftermiddagen och sen boka tågresan till Göteborg för mig och Emma. Finns lite att göra


Jag har föressten kommit en bit på mitt album nu, jag började göra en kladd igår så det blir nog ordning på det här till slut , HOPPAS jag

Värre är det att hitta en ledig lokal, men det fixar sig nog det med


Ha en bra dag

Tjing

        

 
ANNONS
 
MissC

MissC

20 november 2008 09:38

Super woman!!
Vad du är effektiv & duktig ;)
Klart du får ordning på det..

Hälsa götet ;) min födelsestad..
Hela tjocka släkten har jag där.
I´m lonley in sthlm. *snyft* ;)
Firar iaf julen där! :)

Lokal? -Nyfiken!!!

Kram

http://missc.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se