Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Fredagens Gossip & fashion -Årets julvärd

Av Bitch - 21 november 2008 10:07 

Jag är en riktig julgris
Jag är en riktig julgris, sa Lasse Kronér när han blivit presenterad som årets julvärd i SVT. Han presenterades i Rapport Morgon av förra årets värd Anne Lundberg som beskrev honom som en ”musikalisk och en riktigt god gubbe”. Lasse själv log med hela ansiktet och verkade mycke nöjd över att få vara svenska folkets julvärd.

Kronér ser utmaningen att skapa julstämning även för dem som firar ensamma som sitt största uppdrag.
Jag har inte riktigt funderat ut hur jag exakt ska göra det, men det blir grundgrejen – att hela tiden tänka på dem som är ensamma, de som har mig som sällskap hemma i sina vardagsrum, säger han i ett pressmeddelande.


Shilo lyssnar bara till killnamn
Brad Pitt och Angelina Jolies tvååriga dotter Shilo är missnöjd med sitt namn Hon lyssnar för tillfället bara till killnamn berättade Brad nyligen när han gästa Oprah Winfreys talkshow.
Hon vill bra bli kallad för John. John eller Peter. Så det är en Peter Pan-grej. Vi måste kalla henne John. Om vi säger ”Shi, vill du ha…” säger hon ”John. Jag heter John.” Och då säger jag istället ”John, vill du ha lite apelsinjuice?” Och då säger hon ”Nej!”, berättade Brad. Brad är dock inte orolig för dotterns vilja att kallas för killnamn och tycker att det är sött och väldigt roligt. Men det är inte bara Shiloh som han tycker är rolig inom familjen – han säger att alla sex barnen han har med Angelina är ”de roligaste människorna jag någonsin träffat”.


Stockholms filmfestival hade premiär igår kväll och kändisarna var många på röda mattan. Förväntningar fanns det många av.
klicka här

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se