Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Arselet är framme

Av Bitch - 21 november 2008 22:57

Tjenixen

Ja nu är vi framme i götet,men den här resan har vart både rolig och jobbig. Det första dom här blondinerna gjorde va att kliva på FEL tåg *s* så klantigt, men det gick bra ändå eftersom detta tåget också gick till stockholm.


Sen gjorde jag då ett ganska klantigt fel som jag men risk för att bli totalt idiotförklarad inte tar upp här ;) fniss.Men nu är vi riktigt trötta, men vi hade många goda skratt på tåget. Bla va det en liten tjej med som va några år , ca 3-4 år max som hade lite roliga saker för sig. En gång när mamman sa till henne så svarar ungen-  ka ja vjida ölonen av dig va för att efter en liten stund vräka ur sig då tågvärlden kom - Åh åh nu kommel de en tockis ha ha ha. Gäller att va väluppfostrad ;)


MEEN nu måste vi ju snacka lite allvar här-.- ASSÅ halloo -- johan Palm lilla Johan i Idol HUR 17 kan han vara kvar och HUR gick det till när anna som KAN sjunga åker ut och han är kvar :-s det där är nått jagbara inte förstår men det är väl det att nån stackars förälder sitter med en års räkning för telefonen för att en envis tonåring röstat honom kvar. ska det vara så ??


Imorgon är det tidig uppstigning för att åka ner till Ullared.


Hoppas ni haft en trevlig kväll


 Kram

               


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se