Hacked.

Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Nu blir jag förbannad-UPPMANING

Av Bitch - 25 november 2008 12:25

Hur behandlar personalen dom äldre på deras boende egentligen ??

 Läste nyss på aftonbladet om Ingrid 79 år som glömdes på toaletten vilket resultrade i fraktur i benet, slog upp pannan och bröt båda armarna.

Ska det verkligen gå till på det här viset ??

Det som verkar glömmas bort är att det DOM, dom äldre som har vart med och byggt sverige  ( många av dom broar-vägar osv ) och detta är tacken ? Sånt här gör mig så förbaskad arg så det finns inte


Snälla ni går in här och skriv på den lista som finns där så att våra äldre kan få det bättre .. TACK på förhand


Jag ser då rakt inte emot att bli gammal för då har man inget värde alls. fy tusan


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

marion

25 november 2008 16:29

Jag håller helt med dig, när jag jobbade innom äldrevården var de gammla nr1 för oss,slutade när vi var tvugna att prioritera annat pga nerdragningar.Idag vill jag absolut inte bo på något hem när den dagen kommer om det fortsätter som det är nu på många ställen.Tror i min enfald att det finns några bra kvar!

 
MissC

MissC

25 november 2008 19:02

Tur att jag kollade här.. Hade blivit lite pinsamt kanske ;)
Nämligen så att jag själv tänkt göra ett inlägg om just detta!

Blev oxå extremt upprörd!!!!!!!!!!!
Förstår inte hur de som jobbar med detta bara kan!!????
Stress och tidsbrist är en vanlig "ursäkt".
Men allvarligt om man kan glömma någon så, då ska man byta yrke!!!!!!
Jag är AS FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!! GRRRRR
Jag tar hellre livet av mig än hamnar på ett sånt boende!

//MissC

http://missc.bloggagratis.se

 
Ingen bild

missy

26 november 2008 10:20

Nej jag vet av egen erfarenhet då min mormor levde hur det va för henne, det va många ensamma timmar kan jag säga,stackarn. Men så har väl många av våra gamla nu..Tack för att ni läst mitt inlägg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se