Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Efterlysning

Av Bitch - 29 november 2008 13:52

Vart tog Vintern vägen ?? jag bara frågar, vi som hade så mycket snö och nu är det inte alls mycket kvar :( mysfaktorn är borta,poff borta  GONE .

Det enda man kan hoppas på är att den kommer tillbaka till jul för jag vill verkligen ha en VIT jul i år.

Hur många känner som jag ?? Det va lixom min förkylning som skulle försvinna inte snön.


Idag har jag haft det lite stressigt hemma och jag börjde grejja redan då jag vaknade.och sömn har det inte blitt så mycket inatt kan jag säga *suck*. då jag vaknade va näsan som en kran, det bara rann och rann.


Min systerdotter kommer över till mig idag på  lite bilder jag ska på henne. det va ett tag sedan jag tog nya bilder så det är dags.Vid något tillfälle ska jag ta lite bilder på hennes vänner med.Det ska bli kul =)


Nu måste jag beatity myself hihi , hoppas jag har en mycket trevlig kväll ikväll ;)


Pözz

            

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se