Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

1:a Advent

Av Bitch - 30 november 2008 13:39

Idag är det altså 1:a advent och bara 3 söndagar kvar till jul, FATTA bara TRE söndagar.Vart tar tiden vägen egentligen ? Allt går så himla fort så man inte hinner med själv.


Kvällen igår vart så lyckad.Nu kan jag ju avslöjja vad det va jag gjorde också he he.Det va nämligen såhär att jag har lyckats samla ihop Emmas kompisar och fixa en fest hemma hos mig utan att emma visste om det. Men det va inte lätt.Den ena tjejjen lyckades jag leta upp mobilnummret till genom hitta.se och efter våran resa till ullared då emma lånade min mobil och sms med en annan kompis så fick jag ju det telenummret där =) helt perfekt.


Jag sa till Emma att hon skulle komma hem till mig på lördags eftermiddagen så skulle jag fixa till henne och plåta lite grann, eftersom det va länge sen jag tog bilder på henne.Hon kom före alla andra så jag va som en yr höna och fixa och grejja samt lyckades få in emma i mitt sovrum.

Sen smööög jag in alla hennes vänner i vardagsrummet och sa sen till emma att det är några som vill träffa dig. Och den MINEN på hennes face, helt klockren & oslagbar. Sen kom frågan HUR kunde du fixa det här :-o


men GLAD blev hon och det va ju tanken med det hela och jag tror faktikst jag lyckades plocka några pluspoäng där ;)


Dukade bordet fint och lag ut småpresenter vid tallriken till tjejjena och fixade 3 rätters. Det vart singstar rätt mycket och jag lovar att dom HÖRDES haha. Sen tog jag några testbilder på en utan tjejjena eftersom jag direkt såg va fotogenisk hon är.Henne ska jag plåta lite mera hade jag tänkt. Kan visa nån bild här sen =)


Snart ska jag bege mig till stan och kolla julskyltningen som är en tradition =) synd att det är så grått och nästan ingen snö kvar bara

Disken och städningen efter igår orkar jag inte ta idag


Kram

      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se