Hacked.

Alla inlägg under november 2008

Av Bitch - 15 november 2008 09:03


Att gå in på min tävling och tävla om ett presentkort på 500 kr resp 200 kr samt ett fint tröstpris
ANNONS
Av Bitch - 14 november 2008 23:00

Nu får ni verkligen SKÄRPA er.

Tycker ni helt ärligt att den lilla fjuniga johan i  IDOL sjunger BRA ??

För det är DET  suprise suprise tävligen handlar om ,om ni nu av någon anledning kunnat missa det ?

Det är INTE nån modelltävling om den sötaste grabben.Tänk på att det är en karriär som står på spel för deltagarna. Vore ju rent fördjävligt om en av dom som faktikst KAN sjunga skulle åka ut pga att några småkåta småtjejjer röstar upp hela månadspengen pga av att johan är SÖÖÖT eller hur ??

Jag TROR att han kanske kan bli nått men inte NU, utan låt hans röst mogna lite först.


That's al for now

Thank you and goodnight

Pözz


ANNONS
Av Bitch - 14 november 2008 20:33


Hmm jag förstår inte detta är det ingen ( jo lite anmälningar har börjat trilla in ) som vill ha 500 kr extra till julkassan ?? Det här är ju inga konstigheter- Vad har ni att förlora = Kom igen nu och tävla det är ROLIGT


Själv har jag flängt hit och dit idag,ingen vila ingen ro suckar.Lite mera har blitt fixat vad gäller festen i Dec iaf och det är skönt att det börjar bli lite fart =).Misstänker att det blir tidigt i säng för jag är helt färdig känner jag.Nu har jag hittat en lämplig blogg som jag kommer att flytta denna bloggen till.Tävlingen kommer naturligtvis att gälla även på nya bloggen som jag kommer att avisera den nya adressen på lite senare.


Jag ska kika på Idol ikväll kom jag på hihi.Undrar vem som åker ut ikväll. jag tycker iaf att lillfjanten johan p ska åka ut- söt är han men snälla rara han har ju NOLL sångröst och det för mig helt ofattbart att han är kvar :-s


Önskar er en fortsatt trevlig fredagskväll mina vänner


kram

         

Av Bitch - 14 november 2008 09:35

 Nu mina sötnosar är det dags att tävla hos mig och det hoppas jag att ni vill =) !


Tävlingsregler:

Dom är enkla och inte svåra alls

1 ) Bli medlem på Gratiskläder (OBS: Endast medlemmar via min länk räknas i tävlingen)


 2 ) Lämna sedan en Kommentar i detta inlägg med användarnamnet du valt på GratisKläder. Därefter är du med i  min tävling. Det va väl inte så svårt va =)

Glöm inte att lämna din E-mail adress då ni lämnar er kommentar för annars kan jag inte nå er !


Vad vinner du då ?


1:a pris ett presentkort på

Hm  eller Gina tricot 

( du väljer ) på  HELA 500 kr som skickas hem till dig lagomt till julshoppingen.Inte dumt va ;)


2:a pris Presentkort på 200 kr  Hm eller Gina T


samt ett tröstpris utlovas


Tänk på att jag INTE är sponsrad på något vis till skillnad mot andra större bloggar utan detta pris tas helt ur min egen ficka


Tävlingen avslutas då jag fått MINST 50 kommentarer (anmälningar ) så vill ni ha vinsten innan jul så gäller det att ligga på ;) Här har du inget att förlora utan allt att vinna så sätt igång NU !!!

Lycka till =)

  kram

   

Av Bitch - 14 november 2008 08:06


Morrn morrn alla glada.För det är ni väl nu när det är fredag och allt och det blir två sköna dagar att vila från skola/jobb.Tycker dock att det är lite trist att vakna på morgonen och se att det är så mörkt och grått ute :( menar det skulle ju vara lite ljusare om vi hade snö. Men det är alldeles för varmt för det och jag undrar om vi kommer att ha nån snö alls till jul


Det skulle ju vara för himla trist med en GRÖN jul eller hur ?? Jag letar för fullt efter en julgran att ha inne nu ( fuskvertion så klart ;) ) jag vill ha en så naturtrogen som möjligt och den får gärna ha ett schysst pris också hihi.


Sen gör jag en liten efterlysning här jag behöver nämligen komma i kontakt med en duktig scrappare så fort som möjligt så antigen skicka ett mail till myheart@live.se eller skicka en kommentar för detta inlägg .. TACK


Jag måste iväg lite nu men vi hörs snart

Kika in lite senare för jag kommer att lägga in en lite saftig inlägg som jag förmodligen kommer att få en massa skit för but what the heck *s*


Pözz

          Av Bitch - 13 november 2008 20:39

Jag var ner på stan en sväng i ett par ärenden och när jag kom hem så kom min syster och systerdotter över en sväng,det är alltid trevligt =) .Vi har gjort lite planer inför min brors födelsedagskalas i Dec.Det blir nog bra detta, hoppas jag *L*


Honeybun skickade sms när han hade mellanlandat i Frankfurt på väg till London.Konstigt det där att det är billigare att mellanlanda så än att flyga direkt till London :-s . Än är han inte framme heller så,men jag får nog ett godnatt sms av sötnosen sen.


Det gick även bra på sjukhuset även om det är mindre kul.Nu hoppas jag att jag får det lugnt ett tag med det,menar roligare saker kan man ju ha för sig än att springa där.

Nästa vecka ser jag fram emot då jag och Emma ska åka och shoppa i Ullared ..YAY =) he he


Hoppas ni haft en bra dag

 KRAM

           

Av Bitch - 13 november 2008 14:29Död kropp utanför stjärnans hem
En tidigare deltagare i "American Idol” misstänks ha begått självmord på tisdagskvällen utan för sin idols hem. Hon hade parkerat sin bil utanför Paula Abduls hus i Los Angeles och ska enligt uppgifter ha tagit en överdos. Ett fotografi av sångerskan hängde i backspegeln.
Det har bedömts vara ett självmord, men ska nu undersökas, sa en representant för Los Angeles-polisen till People.com.
Kvinnan sökte till "American Idol" 2006 och blev sågad av juryn. – Jag är djupt chockad och ledsen över vad som hände igår, mitt hjärta och mina böner går till hennes familj, säger Paula Abdul i ett uttalande

Skådespelaren föll tolv meter och slogs medvetslös.
Jesse Metcalfe, känd från "Desperate housewives", föll handlöst 12 meter ner från en balkong och fick föras till sjukhus häromdagen.
Olyckan inträffade under en efterfest till World Music Awards som hölls i Monaco i veckan.
Skådepelaren slogs medvetslös av det höga fallet och fick föras till sjukhus. Metcalfe säger visa en presstalesman att han är glad att han fortfarande lever och klarade sig med bara några blåmärken, skriver ETonline.

Christina A 27 år ser bättre ut än på länge och är nu tillbaka med ett nytt Greatest Hits album! För mindre än ett år sen blev Christina mamma och verkar inte alls ha problem att kombinera mammarollen och karriären!
klicka här


Av Bitch - 13 november 2008 10:24

Snart är det dags att åka tillbaka till sjukhuset igen och det suger FETT :(. Jag gillar inte alls det här med att få en nål i armen och den behandling jag får,men jag måste väl stå ut för det är ju trots allt för mitt bästa !


Medans jag ligger där så åker min honeybun till LONDON igen :( Det suger också FETT för dels får jag inte prata med han på några dagar och helst hade jag ju velat följa med.men jag hoppas han får det bra där iaf (och köper en massa julklappar till mig hihi ) love you sweetie ;)


Have to go sötnosar

Cu  later

kram

   Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se