Hacked.

Alla inlägg under november 2008

Av Bitch - 8 november 2008 19:47


Jag hörde något roligt jag bara måste dela med mig om vad som kan hända vid en separation då maken hittar någon yngre.


Maken ber att få skilljas varan frugan flyttar ut men innan hon gör det så gömmer hon gamla räkskal inne i gardinstången.

Den nya älskarinnan flyttar in men efter ett tag så börjar det ju att lukta något så förskräckligt illa och bara värre och värre blir det .

Dom bestämmer sig för försöka söka vad lukten kommer ifrån med det slutar med att dom börjar renovera hemma.

Dom börjar med köket vilket inte hjälper och håller på så från rum till rum men Nää den där doften stannar kvar.

Han bestämmer sig för att försöka sälja huset och flytta någon annanstans men inte heller det går något vidare bra då ingen vill köpa huset pga doften.

Han berättar detta för exfrun som säger att hon kan tänka sig att köpa huset billigt vilket paret går med på.

Innan dom flyttade tog dom med sig gardinstången


Ha ha ha ,vad säger  man om den storyn. sweet  sweet revenge 

Av Bitch - 8 november 2008 18:46

 Hemma igen efter dagens bravader av allt flängande hit och dit.Allt har gått bra och svärmor och honeybuns bror är på plats på festen.Ja må säga att dom verkligen va fina.Svärmor hade en långklänning med svart botten och sedan något snyggt blommönster som är svårt att förklara. Ja vad gäller hans bror så vet väl alla hur en frack ser ut *s*.


Inne på nordstan såg vi Harlad Treutiger


Vi handlade på Ica innan vi åkte hem och då köpte vi en baugett som vi ska ha imorgon.honeybun började fåna sig med den trött som han va och GUUD va jag skratta. Han lekte nämligen reporter och gick omkring och intervjuande mg och dom gosdjur som finns här,bla en gris ( ni vet nasse i nalle phu ) Samtalet gick ungefär så här:

Honeybun- Hej nasse hur har du haft det idag ?

Nasse- ( med en baugett upptryckt i nosen ) tystnad

honeybun-Jag köpte lite godis till dig ,det gilar du väl

Nasse-tystnad

honeybun. hmm jag tolkar din tystnad som att du inte gillar godis och att jag således kan äta upp godiset själv ?

Nasse-tystnad

honeybun-nasse du vet att julen är på ingång va och vad man gör med grisar då ? Vad brukar finnas på bordet då nasse

Nasse- ( ramlar )

honeybun-jag tycker nasse börjar bli lite uppgiven

ha ha ha .lite svårt att förklara såhär men roligt va det kan jag garantera =)


Tycker det är tur att barnasinnet finns kvar för gud va tråkigt det skulle vara om man inte kan larva sigf ibland eller hur ?


Nu är det dags för kvällsmiddagen.Vi ska göra en liten förätt på räkor  och sedan ska vi äta strimlad biff med bambuskott ( fast jag plockar bort bambun ) med ris.Lite vin eller öl till det och invänta stjärnor på is.

Spännande att se vem som åker ut ikväll ?


Jag önskar er en trevlig kväll


 kram

   


Av Bitch - 8 november 2008 12:02

Min honeybun är så snäll och omtänksam när jag är här då det gäller sängen för den är inte lika stor som min sköna dubbelsäng hemma så när vi ligger båda två i sängen så ligger jag på kanten och dessutom * harklar mig och tittar över axeln* så är han inte direkt tyst om nätterna *s* han är som en torktumlare,snarkar och har sig så det är inte många tim sömn man får.

 Men så har han lagt sig på soffan nästan hela veckan och han tycker det är ok att sova där och jag tycker det är såå gulligt av honom för nu sover jag bättre. men jag sa åt honom att komma och lägga sig bredvid mig då han vakna.


Nu sov han dock så länge så jag hann vakna före honom och tassade ut för att titta till honom, men han sov men tittade upp lite och jag höll på skrämma skiten ur honom ha ha ha, va FORT han vakna *LOL*

men SEN kom han in till mig och inte nog med det han gav mig en jätteskön ryggmassage Åhhhh vad jag behövde det, jag hade flera musklerknutar i nacke och vid skuldrorna.


Nu väntar vi på svärmor som ska komma med bilen (våran är trasig tyvärr). Sen ska vi droppa av henne hemma och äta på jensens. Det är SÅ gott där och jag tror det blir en


Ja JAG HAAAR vart där förr *FLIN* och kommer man dit före klockan 4 så kan man äta riktigt billigt. Kl 17 ska svärmor och honybuns bror hämtas upp för då ska dom åka på en fest. Där ska svärmor få en utmärkelse från jobbet för 25 års trogen tjänst. Det är långklänning och frack som gäller ikväll för dom, åhh vad jag skulle vilja klä upp mig så och gå på fest. Jag ÄLSKAR sånt, glitter & glamour är min grej, men det är väl för att man aldrig får gå på sånna fester antar jag.


Jag har klippt min honeybun idag med och jag kan säga att det var ju en hel del hår som föll, oj ojoj *s* men nu är han fin igen. Han har otroligt tjock hår och jag brukar skojja och säga att han har en matta på skallen. LOL.

Han får inga problem då han blir äldre heller, för inte lär han bli tunnhårig i 1:a taget. He he he. Det är vä'l tur det för mig ;) fniss


Det va lite om min dag

sköt om er.. kramiz

  

Av Bitch - 7 november 2008 23:33

Ja så då va det alts å lars tur att åka ut men då fick han ju som han ville kan man säga-men allvarligt talat va gööör den lilla fjunputten där ? Ja jag pratar om lille Johan som inte alls kan mäta sig med dom andra tycker jag.Han kan säkert bli nått bra om han bara får mogna på sig lite-några år sådär

Själv trodde jag att min förkylning va borta men det verkar inte så trots allt :( gud va det är drygt och jobbigt att ha en infektion i kroppen som kommer och går aldrig bryter ut ordentligt så man blir av med skiten nån gång


Jag önskar er en God natt

go afton  

 

Av Bitch - 7 november 2008 16:37


Silvstedts liv blir såpa
En saga som utspelas på yachter, catwalks och röda mattor", ja så får man veta att Victoria Silvstedts liv är i trailern till hennes nya dokusåpa producerad av den amerikanska tv-kanalen E!. Programmet har premiär i Australien nästa vecka, och knappt en vecka senare, den 16 november, får Storbritanniens se avsnittet.

Enligt Expressen kommer Victoria bland mycket annat att visa sin rumpa för kungligheter, besöka olika tillställningar världen över samt även ta upp ämnen som hennes längtan efter bekräftelse från sina föräldrar.

Aniston med dubbel babylycka
Som tidigare rapporterat sägs Jennifer Anistons återförening med John Mayer bero på att stjärnan äntligen är gravid. Enligt Star Magazine är det dock inte bara ett barn på väg.

En källa avslöjar att Aniston ändrade sin diet strax innan graviditetsryktena tog fart. - Hon tar en massa folsyra och har börjat äta mer mjölkprodukter och kött – som alla ska öka chanserna att få tvillingar. Nu pratas det om att stjärnan i hemlighet ska ha genomgått ett flertal fertilitetsbehandlingar, något som sägs ha resulterat i att hon väntar tvillingar.

Linda Rosing grillas på söndag i skandal-programmet Sanningens Ögonblick. I premiäravsnittet får Linda svara på frågor om bland annat sina toalettbesök och sin modellkarriär.

Klicka här för att tjuvtitta på avsnittet

Av Bitch - 7 november 2008 16:23

Tänk jag fattar inte vart dagen har tagit vägen ,ute är det redan mörkt och honeybun är på väg hem från jobbet.Ikväll blir det ubernyttig Pizza LOL ;)

Titta på glamour som jag tycker ÄNTLIGEN börjar bli lite roligare,jag har ju väntat på att Brooke och Nick ska bli ihop igen och kanske kanske hehe ja ja jag vet jag är en glamour tönt *s*.

Men vi kanske tittar på Idol också,jag tror inte vi har så mkt mera vill göra ikväll.Bara vara hemma och ta det lungt och ta hand om varandra ;) he he och det kan behövas,speciellt som jag flängt omkring den här veckan.

Shoppingen på stan gick hyffsat måste jag säga,det va bara en grej dom inte hade inne på Bodega där jag köper mina partyprylar men kanske att jag kan köpa det via nätet sen.Jag bara hoppas att festen blir så bra jag tror den blir OCH att den uppskattas


Party on people

  

Av Bitch - 7 november 2008 12:12

Leona Lewis, Pink & Anastacia

Leona Lewis, Pink & Anastacia Här är tillställningens snyggaste blåsor - vilken är din favorit

         

Av Bitch - 7 november 2008 11:58


Vill meddela att jag letar nytt ställe att blogga på så snart kommer min blogg att flyttas,men jag meddelar när det sker och vart flytten gått

Hoppas att ni fortsätter följa min blogg


kram

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards