Hacked.

Alla inlägg under november 2008

Av Bitch - 5 november 2008 11:40

Jag har sol hos mig idag jippie, vad trevligt att se den och det är sådär lagomt kallt ute också. Vore dock trevligt om man slapp den envisa förkylningen som hakat på mig som en böld i röven bläääää-SLÄPP TAGET och gärna IDAG. Jag okar inte gå omkring halvseg om dagarna längre och inte ha nån energi just. Men idag ska jag ta spårvagnen ner på stan och bla gå på Panduro hobby och kika,lite farligt där för man kan lätt fastna *s* aja risk jag får ta eller hur ;)


Canon ställer ut på Fotomässan 2008 i Älvsjö 14 -16 november.fokus kommer naturligtvis nyheterna EOS 50D & EOS 5D mark II att stå förståss, men dom har med produkter ur i stort sett hela sortimentet. Dom kommer att prata mycket om användarnyttan och visa att dom har hela kedjan från input till output.  Vore kul att gå på, vi får se

Jag skulle hemst hemst gärna vilja lägga vantarna på en 50D he he he. Give me money i can spend .


Nu ska jag in i badrummet och försöka beautyfie myself lite granna innan jag drar ut, senare kanske jag ska följa med honeybun då han ska spela ett pass badminton och vi får välan se om vinner idag, jag kan ju vara där bakom med rapp i röven på honom he he  WIPP WIPP lixom det ska väl sätta fart på latmasken LOL.Nån slags lunch ska jag väl ha idag oxå hade jag tänkt


Ta vara på dagen nu och solen ni som har den hos er så hörs vi lite senare


kramar

Av Bitch - 5 november 2008 10:27

 Väduren 20. mars - 19. april
Även om du är effektiv och klarar av mycket, kan du ändå ha användning för en hjälpande hand. Var inte rädd för att erkänna det.


 Vågen 23. september - 22. oktober
Om du behöver bekräftelse eller extra mycket uppmärksamhet i dagarna, så se till att göra din partner uppmärksam på det.


     Oxen 20. april - 20. maj
I dag kan det finnas behov för, att du går ifrån den passiva rollen till den mer aktiva och är den, som visar vägen för de andra.


 Skorpionen 23. oktober - 21. november
Man kommer längst med ett leende. Det gagnar dig inte att vara sur och tvär. Använd ditt goda humör till att få det, du önskar.


 Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan uppleva något dåligt - men låt bli att låta dig påverkas av det. Sådant händer ibland - och så var det med det.


Skytten 22. november - 20. december
Du kan ha en tendens till att fokusera för mycket på den enskilda detaljen. Försök att tänka på den stora bilden istället.  


Kräftan 21. juni - 21. juli
I dag är det du själv, som får vara den dynamiska drivkraften och söka ny inspiration - för det kommer inte till dig av sig själv.


 Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kommer kunna få användning av flera av dina många talanger på jobbet i dag, och det kommer ge dig en stor tillfredställelse.


  Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ju mer du själv ger, desto mer får du vanligtvis också tillbaka. Kom ihåg det. Om du blir sur, får du i alla fall inget.


 Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om du känner dig slutkörd och nedstämd, skulle det säker hjälpa till med en energiinjektion - till exempel en glad kväll på stan?


Jungfrun 23. augusti - 22. september
Låt inte tidigare dåliga erfarenheter avskräcka dig från en ny och spännande upplevelse eller utmaning. Om man inte vågar …


 Fiskarna 19. februari - 19. mars
Du skall inte vara rädd för att dra nytta av din familj - det är därför den finns och de säger nog ifrån, om det blir för mycket.

Av Bitch - 4 november 2008 22:04

I

kväll har jag lyckats att se ett HELT avsnitt av serien,jag vet inte varför men jag lyckas nästan alltid missa antigen hela eller en del av det.Lynette spionerar på sin son Porter genom en chatt på internet. Gaby känner att världen rämnar runtomkring henne då hon tappat sin figur och alla pengar. Männen i Susans liv möts. Bree känner sig pressad att få tid för sitt äktenskap och sin karriär. Edie deppar över att hon inte passar in. Mrs. McCluskey tar hjälp av Katherine för att ta reda på mer om Dave.

Det går utför för Gaby och hennes beauty men jag tror hon insåg ikväll att hon faktikst har allt hon kan önska. Det kan man ju undra om Edie har ?? vad är det för skum make hon har skaffat sig ,han ser ju bara för skum ut asså :-s

Det är roligt att följa dessa damer iaf och deras äventyr.


Vilket är era favorit i serien ? Jag tycker att susan är så mysig


Snart är det dags att inta ryggläge och trycka in trynet i kudden

Hörs imorgon

Av Bitch - 4 november 2008 20:14


Den nya heta kändisromansen bekräftad
Det har ryktats om en romans mellan Ashanti och Nelly i flera år, nu bekräftar rapparen änligen relationen. Sedan 2003 då paret första gången kopplades ihop har de lyckats hålla sig undan tabloidrardard. De har alltid hävdat att de bara är "goda vänner". Nu verkar det blivit tillräckligt allvarligt mellan paret för att det ska bli officiellt enligt rapparen Nelly. – Jag tror att det alltid varit allvar. När du kan hänga med en person kontinuerligt... och fortfarande ha kul, säger Nelly enligt People. Enligt People har Ashanti tidigare i år ha sagt att en förlovning kanske inte var helt otänkbar, enligt People. Kanske blir det bröllop snart!


Mischa faller tillbaka i knarkfällan
Både Kate Moss och Amy Winehouse har gjort det. Mischa Barton är nästa kändis som kan ställa sig till ledet av kändisar som åkt fast med knark på bild. I veckan sågs OC-stjärnan festa loss på klubben Bardo i Hollywood. Hon fångades på bild då hon rullade en joint som hon sedan rökte mitt i folkmassan. Kanske inte så taktiskt för en kändis som redan är bevakad och dessutom tidigare åkt fast för knarkbrott och rattfylla.
Sedan OC har Mischas karriär gått ganska knackigt, och nu senast dumpades hon av sin pojkvän Taylor Locke för att hon drack för mycket.


Olga Kurylenko som spelar nya bondbruden har redan hunnit med 2 skilsmässor. Något har hon lärt sig av sina tidigare förhållanden, och här berättar hon om hur man får henne på fall.



Primal Elements Three In One Luscious BerryPrimal Elements Three In One Luscious Berry får gjärna pryda mitt badrum finns på eleven och kostar 129 kr !

Av Bitch - 4 november 2008 13:16

Vilken kaffetyp är du?

Gottegrisen

Beställer: Kaffe blandat med varm choklad, after eight i botten, tjock vispgrädde och ett lager riven choklad.

Fikapersonlighet: Ska det fikas ska det vara sött och gott. Gottegrisen drömmer sig tillbaka till barndomens kök, då chokladröran i botten av muggen var målet. Surt, svart kaffe är för snipiga kontorsnissar.



Hårdingen

Beställer: En kopp svart kaffe. Straightup.

Fikapersonlighet: Kaféets motsvarighet till Clint Eastwoods Dirty Harry. Inget larv. Här snackar vi ett rejält koffein­intag, likt en blodtransfusion. Möjligen påtår.



Lattemorsan

Beställer: En latte.

Fikapersonlighet: Lattemorsan kan det här med att fika. Barnvagnen parkeras. Latten ska vara stor och lagom krämig och räcka för en tvåtimmarsfika. När stressade reklamare med svettig överläpp försöker komma fram med brickan fnyser Lattemorsan bara och rör behagfullt i sin kopp.



Den medvetne

Beställer: En fairtradeproducerad, ekovänlig kopp kaffe – i medhavd mugg, förstås.

Fikapersonlighet: Den medvetne kan inte blunda för det faktum att tag med muggarna ger tonvis med sopor. Att en stor del av världens kaffe produceras under orättvisa förhållanden. Den medvetne söker sig till fik som stoltserar med ”Ekologiskt” och ”Fairtrade”, och sörplar med gott samvete.



Finsmakaren

Beställer: Espresso.

Fikapersonlighet: Finsmakarens känsliga näsborrar vibrerar kräset. Här sätts baristan på prov. Är kaffet färskrostat? Är bönorna ”Single state” (från en enda gård)? När rengjordes maskinen senast? På lätt darriga knän överlämnar baristan sin skapelse – med hopp om nåd.



Den personliga

Beställer: Iskaffe med smak av hallon.

Fikapersonlighet: Denne fikare vill uttrycka sin personlighet genom sitt kaffe och är något av kaféets Caroline af Ugglas. Kan man sodastreama det? Tillsätta juice? En vanlig latte är – fnys – för den grå massan.



Allergikern

Beställer: Sojalatte.

Fikapersonlighet: Med nervöst stirrande blick iakt­tar Allergikern blandningsprocessen. Här hotar laktosintolerans, glutenintolerans, mjölkallergi eller något annat fasansfullt. ”Du blandar väl inte sojamjölken i den vanliga mjölkkannan?” undrar Allergikern och stressar personalen till små sammanbrott bakom disken.


Själv tillhör jag ju latte sorten eller för all del en cappucchino mums


                                   Kramar    

                     

Av Bitch - 4 november 2008 11:24


Klicka här och va med GratisKläder.se, sidan där du genom att göra massor av gratis saker, såsom att besöka sidor, delta i kampanjer och erbjudanden kan få helt gratis presentkort att handla kläder för. Det kostar ingenting att bli medlem, dessutom får du en välkomstpresent, nämligen 50 poäng, helt gratis!

Lycka till =)

Av Bitch - 4 november 2008 10:25


se här

 http://me-my-precious.bloggagratis.se/2008/11/03/1078359-tavlingen-har-borjat/

Svaret är enkelt för er som har tittat på Tv den senaste tiden eller gått på bio =)


Lycka till

Av Bitch - 4 november 2008 09:54

 Väduren 20. mars - 19. april
Du kan känna dig pressad till att uppföra dig på ett sätt, som inte känns helt äkta, för att du helst vill glädja din omgivning.


 Vågen 23. september - 22. oktober
Lyssna särskilt noga efter de saker, som inte blir sagda i dag - det kan nämligen visa sig vara allt annat än obetydliga saker.


 Oxen 20. april - 20. maj
Du kan ha lagt upp några planer för dagen i dag, som visar sig vara svåra att hålla sig till, för att det dyker upp andra saker.


 Skorpionen 23. oktober - 21. november
I dag är det viktigt, att du kommer ihåg att visa, att du värdesätter det, som andra gör - även om det bara ”brukar” vara så.

 Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det är bättre att säga rakt ut, vad som är fel, än att gå och förvänta, att andra skall kunna läsa dina tankar. Det kan de inte.


 Skytten 22. november - 20. december
Även om du har beslutat dig för, vad du skall göra, kan det uppstå en ny situation, som gör, att du måste överväga det på nytt.


Kräftan 21. juni - 21. juli
Om du går motgång till mötes, kommer du i dag snabbt kunna använda det positivt, för det kommer att göra dig ännu mer målinriktad.


Stenbocken 21. december - 19. januari
I dag skall du inte vara rädd för att kasta dig ut i något nytt - självklart innanför gränserna av, vad som är förnuftigt ...


 Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ibland kan det betala sig mer att lyssna på sina kritiker än på sina trofasta stöd. Kritikerna lägger inga fingrar emellan.


 Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kan lätt komma att känna dig som ett offer för orättfärdighet i dag, men det är i hög grad du själv, som bestämmer din roll.


 Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du och din partner kan riskera att missförstå varandra, för ingen av er har lust att ta tag i det, som det egentligen handlar om.


Fiskarna 19. februari - 19. mars
En god vän eller kanske en nära kollega kommer kunna uppmana dig att göra något, som du egentligen vet, att du bör avstå ifrån.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards