Hacked.

Alla inlägg under november 2008

Av Bitch - 28 november 2008 16:47

Vet ni HUR mycket jag avskyr att det krånglar *suck* idag kom min vän och skulle hjälpa mig fixa datorn vad händer JO det blir nya problem *Ghahhhhh*

Jag behöver verkligen ha min dator just nu.Vi får se om han har tid att kika in senare ikväll och då kanske vi får det att funka *hoppas*


Städat har jag gjort lite och börja gjort lite julmys hemma =) det är ju ändå 1:a Advent på söndag .Hur är det med er ? har ni satt upp staken i fönstret he he he (fniss ) Jag vet humorf antasten har årsmöte ;)


Snart är dte dags för ett avsnitt för glamour och vad ska hända där då tro ? Hm jag vet då att jag INTE vill att Bridget ska få ihop det med nick igen, nej nej nej .Han hör ihop med brooke BASTA hihi


Cu later Guys

     

ANNONS
Av Bitch - 28 november 2008 09:28

Stay ups från oroblu jag LOVAR dom bästa som finns .Oroblu har mycket lyckra i sina strumpor som gör att dom inte maskar sig och trådar sig lika lätt som andra stay ups


dessa kan man hitta hos frozzaSnygga eller hur ??

ANNONS
Av Bitch - 28 november 2008 07:31

Riktig trött idag känner jag  och snuvig.varför ska vintrarna vara såhär ?? Ständigt snorig för det är man ju *suck*

Men ibland tycker jag  om den svenska vintern. Det är helt enkelt något magiskt med december, mörkret och kylan till trots men då ska det finnas SNÖ, det blir mera jul likt då och det är ju det som är det myiga tycker jag.Tyvärr så har våran snö här nästan smält bort :( det vart ju 8+ igår och just nu är det typ 4+ :( ,så länge varade den glädjen ja.


December är ju även något av festernas månad med partyn som avlöser varandra. Vad är då den perfekta jul-outfiten?

Min jultouch kan vara en svart klänning, en kofta i en annan färg tex guld eller röd till en svart klänning får mig stämning på glöggfesten. Once you go black you never go back sägs det och det ligget något i det,eller hur tjejjer ;) fniss

svart behöver absolut inte vara trist. Lek istället med roliga strumpbyxor i spets, färg eller nät eller ett par coola skor som får fokus när du bär den lilla svarta.


ASOS Square Neck Pleat Front Jersey Dress


Jättesnygg klänning till dec alla fester.Finns på asos.com för 459 bagis

J Lo Bow Front Platform Heeled Sandal ursnygga skor som passar perfekt

kostar 1299 bagis på samma ställe


Ja det va lite tips från lilla mig


Puss

Av Bitch - 27 november 2008 22:26

Jag hade en trevlig fikastund hos 16 åringen och hade bakat jättegoda kakor =). Jag gav henne en svart klänning från Vila samt en turkos tunika som jag tycker va så otroligt vacker =).

Tjejjen vart glad och det är ju det som är det viktiga.

Träffade min pappa hos emma ochså och det gör jag inte så ofta, jag fick följa med han till tågstationen och visa honom hur man hämtar ut en biljett via automaten. Det är inte så lätt för dom gamla he he


Plattskärmen visa sig INTE funka :( så imorgon lär jag ringa det där trevliga samtalet man helst vill slippa, nämligen att be dom ta tillbaka varan.

vi får se hur det går med det men visst blir man besviken när man köpt nått man länge velat ha. Älsklingen min är inte klar heller för minnerna ville inte fungera med varann så imorgon ska det bytas ut  men SEN ska det funka iaf.


Min honeybun gick på teater där nere i götet idag och imorgon får jag höra hur den var.


Jag har ännu inte fåtttillbaka svaren på frågorna på intervjun så tyvärr kunde jag inte lägga ut den idag men jag hoppas på imorgon


Nu säger jag godnatt

 


Av Bitch - 27 november 2008 17:36

Av Bitch - 27 november 2008 12:14

Under dagen kommer jag att lägga ut en ny intervju jag har gjort med en bloggare  här på bloggagratis. Denna tjejjen är jätteduktig på baka muffins och hon har ursöta marsvin.. så håll utkik under dagen


Av Bitch - 27 november 2008 10:12


Idag har vi plusgrader här och det är ju inget bra för då börjar ju genast snön att smälta bort,och det vill jag inte nu när det är så nära jul.

Jag har vart VÄLDIGT snäll i år och ska tomten kunna komma till mig så måste han ju ha mjuk snö att landa på med sina renar ;) hihi


Lite piggare är jag kanske just nu men trött och jag skulle verkligen vilja ha min energi tillbaka NU.Strax ska jag in i duschen och fixa till mig för lite frammåt Lunch kommer patrik och ska hjälpa mig med min älskling så den funkar igen, koppla in nya plattskärmen och skrivaren YAY va kul =)


Idag säger jag GRATTIS och ger den här goda tårtan  

Till Emma som fyller 16 år idag, Sweet sexteen

grattis grattis gumman .Vi syns ikväll


ps lite nyfiken på hur DIN tårta smakar ;) hihi


kram till er alla

                 

Av Bitch - 26 november 2008 21:09


alkohol löser inga problem

men

det gör fan inte mjölk hellerhaha

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se