Hacked.

Alla inlägg under november 2008

Av Bitch - 26 november 2008 19:38

Usch jag har ingen ork i kroppen,känner mig så matt och orkeslös, ont i halsen och huvet.En klar förkylning och det här får man leva med när man har nedsatt imunförsvar :( .Jag har därför inte orkat blogga som jag brukar.


Känner mig helt fantasilös och vet väl inte direkt vad jag ska blogga om utan att det ska vara tråkigt.idag har jag iaf börjat slå in julklappar och rimmat på dem, det där med rim är honeybuns fel *s* dom gör så i hans fam.

så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök och lite kul är det ju *L*


Hur gör ni ? rimmar ni ?


Ska ni se på det okända ikväll ?? Jag tycker det programmet är så bra

Jag har ju haft en farbror som bodde i min läg då jag flyttade hit som verkligen inte skulle bo här, så då kom ett medium och hjälpte mig få över honom till andra sidan. det va lite kusligt och det kan ibland fortfarande kännas lite kusligt hemma.


Nu ska jag sätta mig vid tv:n


 kram

       ANNONS
Av Bitch - 26 november 2008 13:00


Gynning får egen tv-show
Carolina Gynning är glad och nöjd. TV4 gillar henne och har gett programledaren ett nytt program på kanalen. För tillfället gör hon och gamla Idol-kollegan Carina Berg Stjärnor på is, men nu står det klart att Gynning sedan kommer forstätta sin karriär på TV4.
Men jag får absolut inte säga något om det. Men jag är nöjd och jätteglad över erbjudandet jag fått, säger hon till aftonbladet.se. och på sin blogg skriver hon – Gode Gud, nu har jag haft möte med TV4 och ni kommer dö när ni får höra vad de erbjöd mig, skriver hon själv.
Programmet sägs börja sin inspelning i januari och till våren får vi se Carolinga i sitt nya fräscha program

Katie har hittat tillbaka till stilen
Katie Holmes har på senare tid ofta setts osminkad och klädd i slitna baggyjeans kombinerat med gamla toppar. Det är en stor kontrast till den tidigare stilen som till viss del var inspirerad av vännen Victoria Beckham. Här om dagen på en shoppingrunda med dottern Suri gjorde Katie dock ett ordentligt uppryck. Somliga kan tycka att hon var lite väl uppklädd i en långklänning från Dolce & Gabbana för närmare 9000 kronor. Till klänningen bar hon en enkel svart kofta och höga klackar.

Det ryktas även om att Katie fått ett erbjudande om att vara modejätten Miu Mius nya ansikte utåt. En makeover är därför helt i rätt tid!


Video :

SVT presenterade debutanterna för årets Melodifestival. Bland dessa finns 60-årige Micke Rickfors och Molly Sanden. Molly berättar här hur hon lekt Melodifestivalen sedan hon var liten. Nu är det äntligen dags för leken att bli på riktigt!
Se här

ANNONS
Av Bitch - 26 november 2008 10:23
Oprah Winfrey show Idag kl 10,40 kan ni se reprisen av sex &the city tjejjerna och mr big som ju är nybliven pappa vid 53 år ålder hos Oprah om ni nu missade det igår. Dom där tjejjerna är så härliga och det är många härliga skratt.


Många ämnen tas upp och bla detta med att tjejjer i 20 års åldern känner sig så stressade & pressade och måste känna sig så duktiga och att man först i 30 år åldern riktigt VET vad man vill göra


cynthia har bla överlevt bröstcancer och lever med en kvinna, något som hon själv vart överasskad av

Kristin va så trött efter seriens slut så hon nästan sov bort 3 veckor och alla tjejjerna va lika slutkörda.Cynthia va nykär precis vid den tiden.

Mr Big eller Chris som han egentligen heter tyckte att återföreningen va helt underbar och tvekade inte ens secund då han fick förfrågan om filmen.

Chris är mera skjofrisk än mr big avslöjjades av tjejjerna

Han barn heter Orion och är den sötaaste babyn


Vi fick också lära oss att 25 år är det nya 50 och det låter väl inte så dumt va ;) den vägen ska vi ju alla vandra så


Och att det va hela 81 klädbyten i filmen


Tycker du ska kika !!Oprah kallade samtaha DIVINE och jag håller med


Och vi vet ju alla att det kommer en NY film efter denna YAY säger jag


Själv har jag fått min diskmaskin installerad idag YOHOOO =) *GLAD*

Av Bitch - 25 november 2008 19:41


 Det här har jag tidigare berättat om men eftersom der ÄR en sån fantatikst sida och möjlighet att få nått gratis så berättar jag det igen.. GÅ med du kommer inte att ångra dig .. du kan ju alltid avregga dig om du ångrar dig men ge det en chans =) och det är roligt

Klicka här

Av Bitch - 25 november 2008 15:04


Succé för No Doubt nästa år
2009 kan bli No Doubts år. Gruppen uppges nyligen ha återförenats för att släppa en ny studioskiva och nu ser det ut som att det också blir en turné nästa år.
"Jag tycker att vi ska ut nu. Jag tycker inte att vi ska vänta. Packa ihop bebisarna och skaffa en bunt barnflickor. Det ska bli så kul!", skriver sångerskan Gwen Stefani på ett msn-meddelande som skrivits ut på No Doubts hemsida.

2001 släpptes No Doubts senaste platta "Rock steady", och de har inte spelat lite tillsammans sen 2004.
Gwen Stefani har på egen hand haft en framgångsrik solokarriär, men nu är det alltså dags för gruppen att återförenas och förhoppningsvis göra succé igen!

Rachel och Hayden blir sambos
Rachel Bilson (OC) och Hayden Christensen planerar nu inom kort att flytta ihop i ett hus som Hayden köpt i sin hemstad. Enligt Star magazine är paret i full gång med att renovera huset i Vancouver i Kanada och räknar med att snart kunna flytta in i sitt nya hem. — Hayden är så kär i Rachel att han låter henne vara med i designprocessen, som borde vara färdig någon gång efter jul. De planerar att flytta in permanent i mars om inte tidigare, säger en källa till tidningen. Mycket tyder också på på att paret överväger att gifta sig. Rachel sa för ett par månader sedan att hon vill ha ett väldigt litet bröllop. — Jag vill nästan rymma och gifta mig. Min mamma skulle få en hjärtattack, så jag kanske måste ta med henne, sa hon till New York Post då.


Beoyncés alterego Sasha Fierce håller just nu på att spela in sin nya video i LA. Vi kommer bland annat få se tighta kropsstrumpor, bilexplosioner och den tidigare oskuldsfulla artisten röka! Se bilden från inspelningen!

se här

Av Bitch - 25 november 2008 12:25

Hur behandlar personalen dom äldre på deras boende egentligen ??

 Läste nyss på aftonbladet om Ingrid 79 år som glömdes på toaletten vilket resultrade i fraktur i benet, slog upp pannan och bröt båda armarna.

Ska det verkligen gå till på det här viset ??

Det som verkar glömmas bort är att det DOM, dom äldre som har vart med och byggt sverige  ( många av dom broar-vägar osv ) och detta är tacken ? Sånt här gör mig så förbaskad arg så det finns inte


Snälla ni går in här och skriv på den lista som finns där så att våra äldre kan få det bättre .. TACK på förhand


Jag ser då rakt inte emot att bli gammal för då har man inget värde alls. fy tusan


 

Av Bitch - 25 november 2008 11:52

Sarah Jessica Parker förnekar att Carrie Bradshaw ska bli maSarah Jessica Parker om nya filmen

Fansen kan vara säkra på två saker.

Det blir en ny ”SATC”-film. ( vilket jag redan har berättat här på bloggen )

Och Carrie Bradshaw ska inte bli mamma i den.

Dessa två saker har Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw i ”Sex and the city”, avslöjat om den kommande uppföljaren till filmvarianten av serien.

Parker menar att föräldraskap skulle gå emot karaktärens övertygelser.

– Det skulle kännas lite manipulativt att kasta in det i storyn, för jag tycker att hon verkar vara så inställd på att gå i en annan riktning, säger Sarah Jessica Parker enligt Contactmusic.


Jag själv skulle tycka att det skulle bli lite tråkigt ocm hon skulle bli mamma. vad tycker ni andra ? Jag längtar verkligen tills den kommer ut filmen och jag kommer att va FÖRST i kön till biljetter *L*

Av Bitch - 25 november 2008 10:31


är det något jag verkligen skulle vilja se så är det Joe Labero show.nu kommer han tillbaka till stockholm i Januari, den 15 närmare bestämmt till Hamburgerbörs och den billigaste biljetten är 365 kr.


Kanske ett julklappstips till någon ?

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se