Hacked.

Alla inlägg under november 2008

Av Bitch - 23 november 2008 10:49

Hello :) det är ett gästinlägg ifrån emma ;)

Vi vaknade ungefär vid 9 tiden eller min moster och hennes honeybun väckte mig då. Skapligt trött man var men de är väl bara att sova sen när man kommer hem till Stan.

Vi ska strax åka in till stan här i Göteborg och fixa lite grejer innan vi tar tåget hem igen som går vid 1 tiden.

Hörde att det ska bli snöstorm i hemma, jag som inte är så förtjust i snö :(


Hoppas vi hörs igen kära läsare, pusspuss

ANNONS
Av Bitch - 22 november 2008 22:57

Nu har Emma och jag  och honeybun kommit hem efter en ganska så jobbig med rolig dag. Vi åkte till en Kinarestaurang och åt en väldigt god middag var efter vi tog oss till Liseberg.Det är såå vackert där inne tycker jag med alla lampor, som en saga. Det va ett hårdrocksband eller rockband där inne och jag tror det va Lillasyster som spelade.

Idag är det ju kändisbröllop i stan så hela stan kryllar av kändisar som Tex mick jagger mm. Vi åkte förbi där festen är och  det va rätt mycket vakter där utanför.

Vi va lite över en timme inne på Liseberg och jag vann lite chocklad på chockladhjulen YAY =) .


Jag hann inte hem tills stjärnor på is slutade men såg till min förskräckelse att Lilla duktiga Josefine hade åkt ur. HUR gick det till hon är som är så SUPERDUKTIG, men men.

Nu orkar vi inte mycket mera här så jag säger godnatt till er

* slänger iväg en slängkyss*

Nighty night

 


ANNONS
Av Bitch - 22 november 2008 19:11

Kikar in och skriver en snabbis bara. Nu har vi kommit tillbaka från Gekås och några tusen fattigare och med kramp i benen *s* OJOJOJ va mycket folk det va idag - JÄKLAR asså :-s .men nu har vi julklappat till det flesta iaf :-d SKÖNT


Nu har vi bokat tåget hem och ska kila vidare och kolla på Liseberg och äta nånstans.

Vi hörs lite senare


 HUG

        

Av Bitch - 21 november 2008 22:57

Tjenixen

Ja nu är vi framme i götet,men den här resan har vart både rolig och jobbig. Det första dom här blondinerna gjorde va att kliva på FEL tåg *s* så klantigt, men det gick bra ändå eftersom detta tåget också gick till stockholm.


Sen gjorde jag då ett ganska klantigt fel som jag men risk för att bli totalt idiotförklarad inte tar upp här ;) fniss.Men nu är vi riktigt trötta, men vi hade många goda skratt på tåget. Bla va det en liten tjej med som va några år , ca 3-4 år max som hade lite roliga saker för sig. En gång när mamman sa till henne så svarar ungen-  ka ja vjida ölonen av dig va för att efter en liten stund vräka ur sig då tågvärlden kom - Åh åh nu kommel de en tockis ha ha ha. Gäller att va väluppfostrad ;)


MEEN nu måste vi ju snacka lite allvar här-.- ASSÅ halloo -- johan Palm lilla Johan i Idol HUR 17 kan han vara kvar och HUR gick det till när anna som KAN sjunga åker ut och han är kvar :-s det där är nått jagbara inte förstår men det är väl det att nån stackars förälder sitter med en års räkning för telefonen för att en envis tonåring röstat honom kvar. ska det vara så ??


Imorgon är det tidig uppstigning för att åka ner till Ullared.


Hoppas ni haft en trevlig kväll


 Kram

               


Av Bitch - 21 november 2008 13:41

 att bege sig till

Kommer inte att blogga så mycket mera idag MEN jag ska ge mig på att försöka mobilblogga så är du nyfiken så kan du kika in hihi

Det kommer heller inte att bli så mycket bloggande under helgen eftersom jag är bortrest då,men på måndag så kommer det bilder och en helgrapport on inte annat


Nu hoppas jag att ni tar hand om er där ute och att ni hittar tillbaka till min blogg sedan


Stor kram till er alla

                      

Av Bitch - 21 november 2008 10:07 

Jag är en riktig julgris
Jag är en riktig julgris, sa Lasse Kronér när han blivit presenterad som årets julvärd i SVT. Han presenterades i Rapport Morgon av förra årets värd Anne Lundberg som beskrev honom som en ”musikalisk och en riktigt god gubbe”. Lasse själv log med hela ansiktet och verkade mycke nöjd över att få vara svenska folkets julvärd.

Kronér ser utmaningen att skapa julstämning även för dem som firar ensamma som sitt största uppdrag.
Jag har inte riktigt funderat ut hur jag exakt ska göra det, men det blir grundgrejen – att hela tiden tänka på dem som är ensamma, de som har mig som sällskap hemma i sina vardagsrum, säger han i ett pressmeddelande.


Shilo lyssnar bara till killnamn
Brad Pitt och Angelina Jolies tvååriga dotter Shilo är missnöjd med sitt namn Hon lyssnar för tillfället bara till killnamn berättade Brad nyligen när han gästa Oprah Winfreys talkshow.
Hon vill bra bli kallad för John. John eller Peter. Så det är en Peter Pan-grej. Vi måste kalla henne John. Om vi säger ”Shi, vill du ha…” säger hon ”John. Jag heter John.” Och då säger jag istället ”John, vill du ha lite apelsinjuice?” Och då säger hon ”Nej!”, berättade Brad. Brad är dock inte orolig för dotterns vilja att kallas för killnamn och tycker att det är sött och väldigt roligt. Men det är inte bara Shiloh som han tycker är rolig inom familjen – han säger att alla sex barnen han har med Angelina är ”de roligaste människorna jag någonsin träffat”.


Stockholms filmfestival hade premiär igår kväll och kändisarna var många på röda mattan. Förväntningar fanns det många av.
klicka här

Av Bitch - 21 november 2008 08:54

Suck va trött jag va imorse och det va lite segt att kravla sig upp men upp kom jag *s*. men eftersom huvet hela tiden är full med saker jag måste göra så springer man omkring som en yr höna ha ha om folk såg mig.


Ser att bli en fin dag hos oss idag 5 minus och sol* BURR* kaaalllllt.

Jag väntar på att röris ska komma idag , hoppas hoppas han gör det innan kl 14 innan jag ger mig iväg mot stationen.


Dags att röra på arselet och ta en tur med Sj


 Vi ska åka lite över kl 15 idag och sen har vi tågbyte i sthlm 17.myycket tåg blir det

Vi hade tänkt att gå på jul på liseberg ikväll redan men det får bli imorgon.Imorgon blir det en heldag i Ullared då med julklappsinköp, då får man verkligen röra på arselet ha ha ha.


Täkte visa ännu ett av mina julkort

Likt dom andra kortet är stjärnorna och hattarna på snögubbarna embossade med silverglitter. sen en julgran som jag dekorerat och merry cristmas kylten


En kul grej,igår kväll stog jag ute pratade med syrran då sprang det råddjur alldelles bakom ryggen på mig *S*.. vildmarken det här ha ha ha


Nu lär jag sätta fart här ,men känner jag mig rätt så lär vi höras rätt snart ;) *S*


Pözz

            

Av Bitch - 20 november 2008 22:36

Dagen har vart oerhört stressig *suck* knappt ha tid för att sätta sig ner och äta och springa hit och dit ,ringa hit och dit. suck

och sen SJ * trippelsuck* behöver man säga så mycket eller ? schysst bokningsystem dom har , kikar man på hemsidan så syns det lediga platser men när man kommer så långt som att betala då FINNS dom platserna inte längre. Bara att ringa det och stå 30 min i kö, och det har man lust till ...NOT. Speciellt inte då man efter en liten stund blir tvingad att ringa på nytt. Men aja det har ordnat sig till slut iaf även om det vart lite dyrare än jag hade tänkt mig från början.


Ingen röris kom idag :( men han kanske kommer imorgon. Vi får hoppas det =)


SEN HÖRRNI.. TACK TACK jag har nu  passerat över 100 besökare per dag och det är ju inte alls i närheten av det stora bloggarna MEN det betyder mycket för mig så TACK och jag hoppas ni fortsätter komma tilbaka. Ni ÄR uppskattade =)


Nu är det dags att krypa ner i bingen


Kram och godnatt


       


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se