Hacked.

Alla inlägg under november 2008

Av Bitch - 18 november 2008 08:13

Pepparkaka, extra saftig!

Arbetstid ca 30 min
Gräddningstid 60 min


Ingredienser

200 gram smör
2 ½ dl strösocker
3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

2 tsk kanel

1. Sätt ugnen på 150-175 grader. Smörj o bröa en form
2.Rör rumsvarmt smör och socker poröst. Använd elvisp eller en trägaffel i skål med rundad botten.
3. Tillsätt äggen ett i sänder och rör kraftigt. Bli inte orolig om smeten blir grynig. Den blir slät när mjölet kommer i.
4. Blanda mjöl, bakpulver, och kanel och häll i detta.
5. Rör snabbt om till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda på nedersta falsen i ugnen omkring 60 min. Stjälp upp kakan efter några min.
Låt kakan svalna under formen
VARNING VARNING- GER BEROENDE

ANNONS
Av Bitch - 18 november 2008 07:47

*Gäsp* godmorgon.Va segt det va att kliva upp idag,tyckte det va så skönt att ligga under det varma täcket.Det tar nämligen en stund innan jag blir varm på kvällen då jag har sån otroligt dålig blodcirkulation tyvärr,fryser för typ ingenting. Hur ska jag klara vintern ???


Igår innan jag lag mig så började jag göra egna julkort i sann scrappinganda *s* OJ va roligt det va men mycket tidskrävande.Jag är ju som sagt ett riktigt blåbär på detta men jag lär mig snabbt ;) hihiJag är en RIKTIGT succer för choklad, det är min svaghet och snart kommer julen med all god choklad.När julen är över kan man ju tro att julegrisen är borta,men den är kvar nämligen MIG LOL


Jag kommer att lägga in ett gott recept alldeles efter detta inlägg, men det ska ju in under kategorin recept så därför lägger jag inte in det här.


Ha en underbar dag ( trots regnet iaf hos mig )

kram

 

ANNONS
Av Bitch - 17 november 2008 21:00


Jag är med och tävlar hos sanaz för vinster värda över 2000 kr

                         va med och tävla du också

                 Tävlingen avslutas den 26 november


Hope i win this time =)

Av Bitch - 17 november 2008 20:33

Nu har jag fått hem diskmaskinen med hjälp av min snälla syster,men den är inte inkopplad ännu. Jag ska ringa hyresvärden imorgon och se om dem kan hjälpa mig .Jag försökta ta hjälpa av syrrans karl men han kunde inte hjälpa för att det fattas grejjer.Hör det förr eller ;) fniss inte så bara inte som man ibland tror, men SÅ enkelt ska det ju inte vara såklart.


Imorgon ska skåpet bort så jag ska träffa min gode vän patrik som ska hjälpa mig, bra med goda vänner ibland. Det är föressten han som bygger ihop min dator som jag hoppas ska landa hos mig i veckan.På onsdag kommer den nya plattskärmen landa hos mig WEE va roligt . Sen måste jag spara pengarna som är kvar till julklappsinköpet på lördag.


Vi ska föressten passa på att gå på jul på Liseberg då vi är där .Det är som en saga där inne och vackert =) me like.Hoppas att det kommer lite snö bara


Nu är det dags för lite kvällsfika och sen hoppa i bingen


Kram


        

Av Bitch - 17 november 2008 20:19

På grund av den nuvarande finanskrisen har vi designat en ny spargris som passar ekonomin bättre.
Spargrisen kan hämtas på närmaste lokalkontor


Av Bitch - 17 november 2008 13:15

Jag måste bara klargöra en sak ang min tävling som pågår nu med väldigt bristande intresse. Det är nämligen såhär att jag fick några ord i kommentarsfältet ang tävlingen som den tjejen bara trodde va buffel & båg och att jag inte aaaaalls hade tänkt att dela ut några priser.


MEN SI vad fel man kan ha för det tänker jag visst det.

Varför skulle jag inte göra det ??

 Inte rolig heller måste jag säga att det finns dom så har så låga tankar om mig/tävlingen. JAG tycker det är roligt att tävla och jag deltar gärna i tävlingar själv, som detta med gratiskläder tex , jag tyckte det va så bra att jag själv utlyste en tävling- jag hjälper ju inte bara mig själv utan NI har ju allt att vinna på detta också.Man kan vinna massor av saker genom gratiskläder  så ta er bara tid attgå in och läsa så ska ni få se att jag har rätt


SÅ TA CHANSEN säger jag =) som sagt jag stänger den på fredag om intresset ändå inte finns

Av Bitch - 17 november 2008 12:18


Detta armband vart jag helt galen i då jag såg det på MissC's sida som finns här på bloggen ( hon finns bland mina länkar) gå gärna in och kika på hennes smycken. Dom är fantasiska =)

Av Bitch - 17 november 2008 12:06

Den förra slutade såhär :

Jag vill gärna veta lite mera om mina läsare så svara på den åldersgrupp som stämmer in på dig

15-20     33.3 %

21-25    8.3 %

26-30    4.2 %

31-40    33.3 %

41-46    8.3 %

47-50    4.2 %

50 och över    8.3 %

Totalt har 24 personer röstat.

Ålders gruppen är antigen 15-20 eller 31-40 som läser min blogg .Och det glädjer mig att jag har blandade åldrar till min blogg =) -keep coming back to me plz =)Den nya handlar om Ullared.. in och rösta vet jag ;)

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se