Hacked.

Direktlänk till inlägg 5 december 2008

Fredagens gossip &fashion -Rihanna

Av Bitch - 5 december 2008 19:21


Rihanna och Chris Brown stäms för misshandel och stöld
Kändisparet blivit stämda på hela en miljon dollar för misshandel och stöld.

Den paparazzi-fotograf har som stämt artisterna och paret Rihanna och Chris Brown på hela en miljon dollar. När han fotade paret i en limousin i St. Petersburg blev han tacklad och nedslagen av Rihanna Chris Browns livvakter. Han blev också bestulen på sin kamera värd 3000 dollar skriver Starlounge.se

Den största orsaken till att han vill ha så mycket pengar är att fotot hade gett honom mycket pengar själv. Det visade nämligen paret tätt omslingrade, innan de hade blivit offentliga med sin kärlek, enligt Tmz.

---------------------------------------------------------------------

Blake, har fastnat i ett drogtest.
Amy Winehouse är på sjukhus och hennes make, Blake Fielder-Civil, är på rehab. Eller åtminstone var. Efter hans tårfyllda erkännande om att det var hans fel att Amy började med knark, verkar han vara tillbaka i missbruket själv. I veckan stormade han in på sjukhuset där Amy Winehouse låg inlagd, och bad om att bli förlåten. Det gräts, skreks och slogs när han bad Amy förlåta honom. -Eftersom han visste att han skulle åka in igen så kände han att han inte hade mycket att förlora, säger en källa till The Sun. När polis kallades till platsen och Blake Fielder-Civil testades, visade det sig att han hade droger i blodet.  Nu verkar det som att han åker in igen. – Nu när han är ute ur bilden kan hon koncentrera sig på att få rätsida på sitt liv, säger en vän till The Sun.

-------------------------------------------------------------------------------------

VIDEO:

I helgen släpps Britney Spears redan omtalade video till låten Cirkus från hennes nya album. Hur het är den?

KLICKA HÄRxoxo

Huggs &kisses

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se