Hacked.

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Inget annat än scrapping...

Av Bitch - 7 december 2008 22:26

Har det blitt idag och ni må TRO att jag är trött nu. Jag började med detta ca 10 och slutade nu för bara en liten stund sedan, det är altså 12 timmar med att sitta med ett album och jag är NÄSTAN klar.. fatta NÄSTAN klar YAAAAY =). Jag fick en liten tår i ögat faktikst när jag kikade i albumet nu efteråt för det rör ju upp en massa minnen.

Jag såg bilder från när jag va liten tjej då min mamma levde och min mormor & morfar, Åhh vad jag saknar dom. Det enda jag vill nu är att min bror ska bli GLAD när han får det här för GUD så jag har jobbat med detta.


Det tar mycket längre tid än man tror att sitta med sånt här och jag är ju ändå nybörjare och scrappar som ett proffs  ;) ha ha ha ( nåja ) men kul va det.

Imorgon blir det  hem igen men ni ska inte tro att jag får det nå lugnt inte. nej nej *suck* det finns att göra minsann.


Jag måste rikta ett STORT STOR TACK till min honeybun, min goa älskling som hjälpt mig med albummet idag fast  han hatar sånt där pyssel.

Vilken kille ställer upp så för sin tjej, sitta inne en HEL dag med ett album och klippa & klista mm

 Till dig

 


Nog är du värdefull alltid


Godnatt mina vänner och hoppas ni inte saknat mina inlägg allt för mkt idag


xoxo

 Huggs & kisses

          

 
ANNONS
 
Ingen bild

Honeybyn

7 december 2008 22:48

DU vet Missy, jag gör (nästab) vad som helst för dig ;)

 
Ingen bild

MissC

7 december 2008 23:54

Åhh så ljuvligt!! Det är KÄRLEK det!! ;)
Tror inte min skulle, näe kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig det!!!

Kul att du snart e klar!!
Vad du é duktig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se