Hacked.

Direktlänk till inlägg 17 december 2008

Dagens fashion & gossip-melodifestivalen

Av Bitch - 17 december 2008 13:52

Melodifestivalen i kris
Med bara sju veckor kvar letar SVT fortfarande programledare till Melodifestivalen! SVT har redan frågat flera humorprofiler om de kan tänka sig att leda Melodifestivalen, men samtliga har svarat nej. – Jag har tackat nej. Jag är inte så intresserad av schlagern. Den som blir programledare för schlagern måste ju tycka att det är heligt, säger Sissela Kyle.
Till skaran av de som tackat nej finns också Babben Larsson, Petra Mede och Johan Glans. – Det är smärre panik och ingen vill ju vara den sista de frågar. Att leda Melodifestivalen är ett gigantiskt uppdrag och en ingen känd person vill ju floppa för att det inte funnits tillräcklig tid att repa, säger en källa enligt Aftonbladet.
Enligt flera källor i tv-branschen osar det kris.

*********************************

Michael Jackson behöver transplantation
Michael Jackson uppges lida av en livshotande lungsjukdom. Han fick ställa in sin medverkan som vittne i en stämning i London i november på grund av att han var för sjuk för att kunna åka.
Det vore oklokt för honom att resa med tanke på vad han lider av, sa hans advokat Robert Englehart. Popstjärnans bror Jermaine Jackson säger -Han mår inte bra!
Enligt journalisten och den bästsäljande författaren lider Jackson av den sällsynta sjukdomen Alfa1-antitrypsinbrist.
Han har haft den i flera år, men den har blivit värre. Han behöver en lungtransplantation men är kanske för svag för att orka med det, säger Halperin till InTouch. – Han kan knappt prata och 95 procent av synen på vänster öga är borta

**************************************

VIDEO:

Filmhistoriens hetaste kärlekspar har nu återförenats vilket skapade stor hysteri på premiären igår! Kate Winslet och Leo DiCaprio möts kära igen i filmen Revolutionary Road. Journalister och paparazzifotografer blev som galna när paret visade sig tillsammans på premiären!
Klicka här

***************************


That's al


XOXO

//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se