Hacked.

Direktlänk till inlägg 17 december 2008

Vin och muggar

Av Bitch - 17 december 2008 19:07

 Eftermiddagen har knallat på i en rasande fart, tänk att jag fattar inte vart timmarna tatt vägen :-s. Iallafall har jag vart på stan och inhandlat lite rött vin jag ska ha i bålen på lördag och jättemysiga pappersmuggar som passar in i ett rocktema-50 tals rock Varmdryckesbägare 50-pack,  23 cl. (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster)

. Och vit pappersduk har jag också så nu börjar det ordna sig.

Det ska bara inhandlas lite Papperstallrikar (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster) sen med

MEN jag tror jag vet nu varför jag hade feber inatt *suck, jag tror nämligen att mitt imunförsvar har blitt extra svagt igen pga av all stress för jag kände nämligen av en kommande förkylningen IGEN :-s så här går jag hela vintrarna sjuk,, frisk några dar en vecka.. sjuk.. frisk osv osv

så ursäkta om jag säger att jag LÄNGTAR efter sommar då jag mår mycket bättre.


Nu har glamour blitt mera spännande igen ojojoj vad det hände grejjer där. Stackars stormy tog livet av sig så att hans syster skulle få ett hjärta som dom inte hittade i donationsregistret. Men jag förstår inte varför hennes 2 andra syrror berättar precis efter hon hade vaknat att han dött för hennes skull. Så nu är ju frågan då om hon kommer att överleva detta, för det där lär väl ta mycket på krafterna det där.


När jag va nere på stan så skulle jag möta en snubbe av utländs påbrå men inte fan dök han upp inte,Han skulle köpa en skrivare av mig nämligen så den släpade jag ner dit helt i onödan *svär en ramsa*


Albummet är nästan klart nu WHOHOO *s* bara 2 sidor kvar sen så :-d


Cu later my friends


xoxo

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se