Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 december 2008

dan före dan före dopparedagen

Av Bitch - 22 december 2008 09:40

Godmorgon

Jag har sovit bra inatt och behövdes kan jag säga efter dom senaste dagarnas stress osv, ja sen va ju dan efter festen igår och då är man ju ehh sådär lagomt pigg hihi.

Honeybun kom upp till mig igår vid 17 tiden =) så nu är han framme. JÖSSES va den bilen va packad till bristninggränsen då han kom, det va paket och kläder och ett bord och MAT en massa julmat för han har bakat den gobiten.


Idag ska granen upp och det ska handlas en massa, både mat och paket

sen på eftermiddagen ska vi till tvättstugan och prata ihop oss med min syster och hennes exkarl  om julmaten och VART vi ska vara. Igår hade vi upp bordet hos mig men HUR vi än försöker så får vi inte till plats för 9 personer :( det GÅR bara inte. Då kommer denna vardagsrummet bestå av ett gäng packade sillar och jag tror ingen vill stanna speciellt länge då.


Så nu är frågan hur dom andra ställer sig till detta ? Jag vet inte , jag bara vet att min syster sagt att vi SKA vara hos mig men när det bara inte GÅR, då måste man ju ge sig och komma på andra lösningar. så är det ju


sen när man har barn så får man försöka bortse från vad man själv vill och göra det bästa för barnen.


Hur har ni andra det ??


Dags för frukost och börja med dagens göromål


Cu later


xoxo


 // Missy 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

22 december 2008 19:47

Oj,det var inte lite folk det. Här kommer vi bara vara maken och jag och våra hundar. Så skönt, förut så var man alltid tvungen att fara fram och tillbaka mellan föräldrarna. I år är vi julafton hos mina så är vi juldagen hos dina. Nej, skönt att det är slut med det. När man sa åt pappa att vi kan väl vara hemma hos oss så sa han alltid "vem vill vara borta hemmifrån på julafton". Nänä, men vi skulle vara det.

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se