Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Tävlingen

Av Bitch - 28 december 2008 22:22

Tävlingen får jag starta imorgon då jag inte är klar med min egen dator och inte kan lägga upp tävlingen av den anledningen.Men den som väntar på nått gott heter det ju ;)

vem vem,kanske är värt väntan hehe


Det har vart mycket städning & rensning här hemma idag av gamla papper å skit.Har ni tänk på hur mkt papper man samlar på sig under åren ?? Vojne säger jag.Jag ska sluta samla på mig en massa och slänga direkt det jag inte behöver.Då spar jag mig en massa tid och förvaringsutrymme ;) Nu får jag ju plats med lite annat skit i skåpen istället hihi.

Sen gick jag upp på vinden med sånt jag inte behöver ha i lägenheten,då spar man ju också en massa plats olch TRO mig jag behöver plats.


När jag separerade så svor jag på inte skaffa så mkt grejjer som vi hade då vi bodde ihop,men tro på f'n om det inte börjar bli det iaf.jag som vill ha SPACE.. SPACE för 17,annars får jag spunk.

Vill kunna röra mig utan att springa in i saker och vill ha det lättstädat. Så är jag men alla är vi ju olika.Finns dom som trivs mest i oreda med.


Jag har besökt min syster i hennes nya lägenhetet idag och nu börjar hon få det mysigt.Ni skulle se hennes gran JÖSSES så tät och fin.Sånna man bara tror finns på film.


Mitt nyår verkar inte bli som jag tänkt heller ..SKIT säger jag men det är väl bara att gilla läget det.Blir väl inte bättre än vad man gör det till antar jag eller hur folks ?

När jag sitter här och skriver så känner jag doften av hyacinter MMM va dom doftar gott,jag bara älskar hyacinter


Hoppas ni haft en bra dag


Kram


xoxo

                           // Missy



 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se