Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Nagellack med glitter

Av Bitch - 29 december 2008 20:57


Jag har vart på stan och shoppat idag bla detta

 Ett nagel lack med guldglitter.Det är inte ofta alls jag målar mina naglar men nu till nyår så tänkte jag att jag skulle ge det ett försök.

Så ikväll har det vart nagelvård och det tar sin lilla tid kan jag säga.


Jag köpte proffs torrschampo också,tänkte testa det.Tidigare har jag testat Lee stafford men jag tycker det va onödigt dyrt.Jag kan berätta sedan vad jag tyckte.Sen blev det en liiiiten sväng in på systemet och köpte några st mer av julcidern MUMS va den va god.Ska dricka det på nyår tänkte jag.

Jag tycker det har vart svårt att blogga dom senaste dagarna, har liksom inte haft någon riktigt lust och vem vill läsa deppiga inlägg ??

 Nä just det så lika bra att inte skriva alls då

Nu ska jag kika på en film.har MASSOR av nya dvd filmer att kika på så lika bra att börja beta av högen hihi


så Puss & kram på er sötnosar


xoxo

 // Missy

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

31 december 2008 00:07

Glitternagellack är snyggt, men det blir ett helvete när man skall ta bort det. Jag brukar ha problem med det. Inte ens Oriflames kanonbra nagellacksbortagningsmedel klarar av det.

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

missy

31 december 2008 10:18

nää jag vet, man får ta filen och fila bort det

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se