Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Mary poppins

Av Bitch - 30 december 2008 11:08


Godförmiddag

Efter nattens konstiga drömmar ( förstår inte varför jag drömmer så konstigt) så klev jag upp och fortsattde dona med mina naglar som jag inte orkade göra klart igår kväll.

Idag ska jag bege mig ut och införskaffa mera internminne till datorn så ska den bli riktigt snabb och fin sen hihi.


Jag har fått en extra julklapp med fick jag veta igår,för jag ska nämligen få gå och kika på  på göteborgsoperan i början på Jan.Inte dumt alls =) den har fått bra betyg se här :

Säsongens musikal!

"Ren teatermagi. Bländande koreografi." SvD
"En Mary Poppins med fart och fläkt." GP
"En föreställning man måste uppleva!" Radio Sjuhärad


 Så på söndag beger jag mig neråt mot västkusten igen.Hmm vad ska jag på mig tro hihi


men någonting jag verkligen skulle vilja gå på är trettondagsbalen på Göteborgsoperan,det skulle vara nått det. Få sätta på sig en gala klänning och glittra värre än julgranen några timmar men dom biljetterna är så dyra :(...-Ja ja vad är väl en bal på slottet


xoxo


//Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se