Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Då va det dags att...

Av Bitch - 30 december 2008 23:46

tryna igen då inför årets absolut sista dag.

Jag har beslutat att vänta med att starta en tävling nu då besökarantalet kraftigt sjunkit under jul & nyår. Folk har helt enkelt annat för sig att kolla bloggar och då är det ingen ide att starta något.


Men den kommer va så säkra ;)

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder imorgon med.Måste berätta en gullig liten historia, Honeybun har en kompis här i närheten som han besökte idag och där på gården hade dom lammungar som bara va några timmar gamla men som redan stod på benen även om det va väldigt vingligt hihi så sött va.Ulliga gulliga Lammbebsisar


Hoppas att ni haft en bra dag och även att ni får en imorgon


Huggs & kisses


xoxo

//Missy

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

31 december 2008 00:10

Här har då också varit dåligt med besökare, fast till dina siffror kommer jag aldrig upp till.

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Hjalmar

Hjalmar

31 december 2008 00:40

Puhh, trodde bara det var mina besökarsiffror som sjunkit! var inte smart nog att lista ut att julen kanske gör att en del inte hinner/orkar läsa!

http://www.hjalmar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lena

31 december 2008 11:53

Gott nytt år
Jag gillar iallafall din blogg

 
Marketta

Marketta

31 december 2008 12:24

Såklart jag kommer in här då och då. Finns ju alltid nåt kul att läsa. Nej, antalet besökare är inte det viktigaste. Man har nog blivit lite beroende av att blogga. Igår kväll när jag gick och la mig så planerade jag vad jag skulle skriva i årets sista inlägg, har redan planerat in nästa års första *S*. Är man knäpp eller ????

Kramizzar

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

31 december 2008 13:04

GOTT NYTT ÅR på dig!!!!

Kram från lilla mig. :)

http://missc.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se